Penthouse cu 5 camere de vânzare în One Mamaia Nord

Aleea Lamia nr. 4 - Mamaia, ConstantaOne Mamaia Nord
Această proprietate nu mai este disponibilă.
Toate proprietățile disponibile →
1.558.000 € + TVA
1.854.020 € TVA Inclus
Search 4 4 dormitoare
Search 4 4 băi
Area 233,70 m²

Planurile și imaginile prezentate au doar scop informativ. Vă rugăm să citiți clauza de declinare a răspunderii aici.

SKS1093

Un magnific duplex penthouse cu două terase mari oferind vedere panoramică la mare. Acest penthouse elegant cu 4 dormitoare oferă tot ce este mai bun în viața de lux. Acest ansamblu beneficiază de un design contemporan elegant cu finisaje de calitate si avantajul cladirilor verzi.

Localizat chiar la malul mării, în una dintre cele mai dorite și apreciate zone, One Mamaia Nord conectează cele mai importante puncte și atracții pentru a crea o comunitate vie, a unui stil de viață modern și creativ.

Dezvoltat după conceptul de boutique, One Mamaia Nord oferă o colecție de proprietăți premium, unice prin locație, design și oportunități. Penthouse-ul One Mamaia Nord oferă o priveliște spectaculoasă spre mare, situat la doar câțiva pași de nisip și malul mării. Creează un stil de viață unic și activ, chiar în inima restaurantelor, spațiilor comerciale și a zonelor de interes. În plus, are acces direct la plajele private sau cele mai populare și conexiune directă cu drumurile cheie pentru transport.

Proprietățile sunt intime, moderne și au numeroase beneficii pentru comunitate. Penthouse-ul prezintă sisteme de instalare cu poluare scăzută, opțiuni eficiente din punct de vedere energetic, materiale durabile, calitate excelentă a materialelor de interior și fațade ventilate.

Designul modern vine cu finisaje premium, din piatră naturală și sticlă pe terasă, securitate ridicată și supraveghere video. Vino acasă la noua ta adresă, chiar pe plajă, cu o vedere spectaculoasă și un design premium complet mobilat, pentru un stil de viață fabulos și o vacanță memorabilă!

Detalii penthouse

Această proprietate nu mai este disponibilă.

Toate proprietățile disponibile →
Etaj:
4&5 din 5
Suprafață:
233,70 m²
Dormitoare:
4 dormitoare
Băi:
4 băi
Terasă:
78,20 m²
Parcare:
2 Included; Optionale
Preț:
1.558.000 € + TVA
1.854.020 € TVA Inclus
Disponibilitate:
Vânzare
Proiect:
One Mamaia Nord
Etaje clădire:
5
Tip imobil:
bloc locuințe
Clasă energetică:
A
Structură clădire:
beton
Starea clădirii:
finalizată
Anul finalizării:
2021
Sector:
Mamaia

Programează vizită

One Mamaia Nord


Situat în cea mai căutată zonă a stațiunii Mamaia, ansamblul rezidențial One Mamaia Nord este înconjurat de plaje și restaurante și beneficiază de acces direct la plajă privată (plaja H2O). Totodată, este prima dezvoltare rezidențială din Mamaia care dispune de parcare complet subterană.
One Mamaia Nord
Te interesează proprietățile disponibile sau investițiile imobiliare în One Mamaia Nord?
Loading...