Apartamente cu 2, 3, 4 camere în One Mamaia Nord


Pagina 1 din 5

Localizat chiar la malul mării, în una dintre cele mai dorite și apreciate zone, One Mamaia Nord conectează cele mai importante puncte și atracții pentru a crea o comunitate vie, a unui stil de viață modern și creativ.


Caută proprietăți

Disponibilitate

Tip

Proiect

Dormitoare

Etaj

Preț

One Mamaia Nord

Te interesează proprietățile disponibile sau investițiile imobiliare în One Mamaia Nord?

One Mamaia Nord

Ce apartamente găsești în One Mamaia Nord

Dezvoltat după conceptul de boutique, One Mamaia Nord oferă o colecție de proprietăți premium, unice prin locație, design și oportunități. Penthouse-ul One Mamaia Nord oferă o priveliște spectaculoasă spre mare, situat la doar câțiva pași de nisip și malul mării. Creează un stil de viață unic și activ, chiar în inima restaurantelor, spațiilor comerciale și a zonelor de interes. În plus, are acces direct la plajele private sau cele mai populare și conexiune directă cu drumurile cheie pentru transport.

Proprietățile sunt intime, moderne și au numeroase beneficii pentru comunitate. Penthouse-ul prezintă sisteme de instalare cu poluare scăzută, opțiuni eficiente din punct de vedere energetic, materiale durabile, calitate excelentă a materialelor de interior și fațade ventilate.

Designul modern vine cu finisaje premium, din piatră naturală și sticlă pe terasă, securitate ridicată și supraveghere video. Vino acasă la noua ta adresă, chiar pe plajă, cu o vedere spectaculoasă și un design premium complet mobilat, pentru un stil de viață fabulos și o vacanță memorabilă!

Finisajele sunt de excepție, cu încălzire în pardoseală, parchet dublu stratificat compatibil cu încălzirea în pardoseală, au plăci ceramice premium, un lobby modern, tâmplărie de aluminiu, cu rupere de punte termică, imobilul va fi dotat cu o instalație de videointerfon.

Apartamente cu 2 camere

Apartamentele cu 2 camere se bucură de o locație fabuloasă prin poziția excelentă, chiar la malul mării, de design-ul modern și inovativ.

Apartamente cu 3 camere

Apartamentele cu 3 camere sunt perfecte pentru o destinație excelentă, chiar la malul mării, cu priveliști spre cele mai frumoase răsărituri și apusuri, unde soarele atinge apa.

Apartamente cu 4 camere

Apartamentele cu 4 camere sunt inteligent compartimentate și spectaculos desfășurate pentru tine și familia ta, asfel încât să ai parte de o experiență inedită, în una dintre cele mai frumoase locații. One Mamaia Nord prezintă o serie de penthouse-uri de colecție, cu o vedere spectaculoasă, chiar la malul mării.

 

One Mamaia Nord


Situat în cea mai căutată zonă a stațiunii Mamaia, ansamblul rezidențial One Mamaia Nord este înconjurat de plaje și restaurante și beneficiază de acces direct la plajă privată (plaja H2O). Totodată, este prima dezvoltare rezidențială din Mamaia care dispune de parcare complet subterană.
Phone WhatsApp
Loading...