Apartamente în One Modrogan
1/6

One Modrogan


Map Aleea Modrogan, nr. 1A - București, România

Dezvoltarile One United Properties au propriul lor design estetic unic, oferind stiluri de viață aspiraționale în comunități prospere, concentrându-se astfel pe cele mai înalte standarde de lux și confort.

Amplasat la doar câteva minute de parc, lângă Parcul Kiseleff și Bulevardul Aviatorilor, One Modrogan este un complex rezidențial unic, de tip boutique, o emblemă a spiritului bucureștean modern, care va fi moștenit de la generație la generație. One Modrogan reprezintă o dezvoltare specială datorită locației sale, pe aleea Modrogan 1A, într-o zonă excepțională, chiar în centrul Bucureștiului, o zonă infuzată cu valori istorice, unde orice clădire reprezintă un adevărat patrimoniu cultural. Dezvoltatorul va acorda o atenție specială integrării noului complex în specificul acestui cartier verde și extrem de liniștit. Clădirile rezidențiale dezvoltate în zone unice precum aleea Modrogan, sunt extrem de rare.

O adevărată referință culturală

Pe o suprafață totală de teren de aproximativ 4200 mp, One Modrogan va avea trei blocuri rezidențiale cu aproximativ 45 de apartamente premium, variind de la unități locative cu unul până la trei dormitoare la duplexuri cu grădină sau penthouse-uri moderne.

Un apartament la One Modrogan va fi un adevărat patrimoniu familial, deoarece nu va fi doar un spațiu de locuit, ci un întreg concept cultural al unei zone emblematice a Bucureștiului, fiind conturat ca o adevărată referință culturală și ca un simbol arhitectural al Bucureștiului modern.

Conceptul arhitectural al complexului rezidențial este realizat de biroul de arhitectură DD Design Studio, în colaborare cu biroul de arhitectură X Architecture & Engineering.

Tipuri apartamente One Modrogan

Apartamente 2 camere

Vândute integral!

Apartamente 3 camere

Vândute integral!

Apartamente 4 camere

178,9 — 254,0 m2

1.645.000 — 2.195.000 € + TVA
1.957.550 — 2.612.050 € TVA Inclus

Duplex 3/4 camere

266,8 — 352,0 m2

1.591.000 — 2.445.000 € + TVA
1.893.290 — 2.909.550 € TVA Inclus

Penthouse 4/5 camere

231,8 — 227,5 m2

2.990.000 — 3.390.000 € + TVA
3.558.100 — 4.034.100 € TVA Inclus

Cartier


Map Aleea Modrogan, nr. 1A - București, România
One Modrogan este situat pe aleea Modrogan 1A, într-o zonă excepțională, chiar în centrul Bucureștiului, o zonă cu valori istorice, unde orice clădire reprezintă un adevărat patrimoniu cultural. One Modrogan este aproape de centrul orașului, fiind înconjurat de cele mai bune servicii pe care Bucureștiul le oferă. De asemenea, beneficiază de faptul că are aeroportul în apropiere și este bine deservit de facilități precum stație de metrou aflată în apropiere, autobuz și o distanță de mers pe jos față de Piața Victoriei.

Facilități One Modrogan

Vederi panoramice

Amplasare excepțională, zonă infuzată cu valori istorice.

Apartamente moderne

Materiale de înaltă calitate, finisaje impecabile, eficiență energetică și impact minim asupra mediului.

Spații integrate

Cartier liniștit și verde, parcul Kiseleff la doar câțiva pași distanță.

Concept cultural

Un întreg concept cultural al unei zone emblematice a Bucureștiului.

Proprietăți disponibile în One Modrogan

Caută proprietăți

Disponibilitate

Tip

Proiect

Dormitoare

Etaj

Preț

Proprietăți disponibile →

Apartamente cu 4 camere de vânzare în One Modrogan

Proprietăți disponibile în One Modrogan

One Modrogan
Te interesează proprietățile disponibile sau investițiile imobiliare în One Modrogan?
Phone Sună-neWhatsApp
Loading...