De ce #ReadyToMove?
Loading...

De ce ReadyToMove?

Descoperă portofoliul nostru unic și divers de apartamente #ReadyToMove și alege-ți locuința sau proprietatea perfectă pentru investiție într-una dintre dezvoltările finalizate One United Properties.

Dezvoltări #ReadyToMove

Dezvoltări

Dezvoltări #ReadyToMove

Apartamentele One te invită sa te bucuri de un stil de viață rafinat și confortabil în inima orașului, în locații emblematice precum Primăverii, Herăstrău, Floreasca, Aviației, Lacul Tei, Barbu Vacărescu, Mamaia Nord și multe altele.

Proprietăți #ReadyToMove

Proprietăți

Fiecare apartament este conceput urmând un plan unic de spațiu, intimitate și confort. Toate oferă vederi panoramice către lac sau oraș, având totodată acces facil la spații verzi, magazine, restaurante, școli, săli de sport și mijloace de transport.

Nu sunt disponibile proprietăți pentru filtrele selectate.
Penthouse cu 4 camere de vânzare în One Mamaia Nord

Penthouse cu 4 camere de vânzare în One Mamaia Nord

Floor Plan 166,80 m²
Search 3 3 dormitoare
Layer 4&5 Etaj 4&5

Visul oricărui iubitor de lux, acest irezistibil duplex penthouse are o compozitie arhitecturală unică și echilibrată, ce a fost proiectată cu mare atenție pentru a crea vederi uimitoare, putând astfel să vă relaxați cu ușurință sau să vă distrați împreună cu oaspeții pe terasa dumneavoastra privată, ce dispune de o vedere directă fantastică spre mare. Finisajele deosebite, piatra naturală și sticla de pe terasă, locația dorită, accesul direct pe plajă, priveliștea unică, securitatea și supravegherea video permanentă reprezintă doar câteva dintre beneficiile acestui penthouse unic!

Localizat chiar la malul mării, în una dintre cele mai dorite și apreciate zone, One Mamaia Nord conectează cele mai importante puncte și atracții pentru a crea o comunitate vie, a unui stil de viață modern și creativ.

Dezvoltat după conceptul de boutique, One Mamaia Nord oferă o colecție de proprietăți premium, unice prin locație, design și oportunități. Penthouse-ul One Mamaia Nord oferă o priveliște spectaculoasă spre mare, situat la doar câțiva pași de nisip și malul mării. Creează un stil de viață unic și activ, chiar în inima restaurantelor, spațiilor comerciale și a zonelor de interes. În plus, are acces direct la plajele private sau cele mai populare și conexiune directă cu drumurile cheie pentru transport.

Proprietățile sunt intime, moderne și au numeroase beneficii pentru comunitate. Penthouse-ul prezintă sisteme de instalare cu poluare scăzută, opțiuni eficiente din punct de vedere energetic, materiale durabile, calitate excelentă a materialelor de interior și fațade ventilate.

Designul modern vine cu finisaje premium, din piatră naturală și sticlă pe terasă, securitate ridicată și supraveghere video. Vino acasă la noua ta adresă, chiar pe plajă, cu o vedere spectaculoasă și un design premium complet mobilat, pentru un stil de viață fabulos și o vacanță memorabilă!

Contact #ReadyToMove

Contact

Care este viitorul tău apartamentul tău? Programează o vizionare astăzi și poți sa te muți chiar mâine.

Bucură-te de experiența exclusivă One Community!

Proiect


Etaje clădire:
Tip imobil:
Clasă energetică:
Structură clădire:
Starea clădirii:
Anul construirii:

Proprietate


Proiect:
Etaj:
din
Suprafață:
Dormitoare:
Băi:
Mobilat:
Terasă:
Gradină:
Parcare:
Preț:
 €

FiltrareProgramareLoading...