Apartamente și spații comerciale în One Timpuri Noi
1/13

One Timpuri Noi


Map Str. Ion Minulescu nr. 13 - București, România

Situat pe un teren intravilan, în sectorul trei al Bucureștiului, ansamblul rezidențial One Timpuri Noi va avea apartamente premium, spații comerciale și parcări atât subterane, cât și exterioare.

Complexul rezidențial va beneficia de un design contemporan elegant, cu finisaje impecabile și materiale de înaltă calitate, beneficiind de toate avantajele clădirilor verzi:

  • Materiale durabile;

  • Eficiență energetică;

  • Sisteme de instalații cu poluare scăzută;

  • Calitate excelentă a mediului interior.

Cartier


Map Str. Ion Minulescu nr. 13 - București, România
Amplasat de-a lungul Splaiului Unirii, la intersecția cu Strada Nerva Traian, chiar vizavi de stația de metrou Timpuri Noi - unul dintre punctele centrale ale Bucureștiului. Zona este abundentă în facilități precum conexiuni de transport public extrem de convenabile, centre de învățământ, spitale, centre comerciale și piețe, Parcul Carol și Tineretului, bănci și alte centre administrative.
One Timpuri Noi
Te interesează proprietățile disponibile sau investițiile imobiliare în One Timpuri Noi?

Programează vizită

Întrebări frecvente One Timpuri Noi

Acest ansamblu rezidențial se bucură de o poziționare ideală, oferind acces facil către diverse zone de interes, cum ar fi stația de metrou Timpuri Noi, dar și alte conexiuni de transport public convenabile pentru persoanele care utilizează transportul în comun. Totodată, în proximitatea ansamblului se află centre de învățământ, piețe și spații comerciale, bănci sau alte centre administrative. Pe de altă parte, designul contemporan modern și finisajele premium fac din aceste apartamente Timpuri Noi niște locuințe de vis.

One Timpuri Noi este situat pe un teren intravilan din zona București sector 3 și este un ansamblu de apartamente moderne care se face remarcat prin amplasarea excelentă într-o zonă de interes din capitală, prin designul unic și amenajările interioare executate cu rafinament, dar și prin experiența inedită pe care o creează pentru actualii și viitorii rezidenți.

One Timpuri Noi face parte dintr-o serie de proiecte imobiliare București de succes, în cadrul căruia s-au folosit materiale de înaltă calitate, finisaje impecabile, obținând astfel un design contemporan elegant și un simbol al sustenabilității în adevăratul sens al cuvântului, deoarece se pune accent pe eficiența energetică și pe alte aspecte ecologice.

One Timpuri Noi este un ansamblu rezidențial cu apartamente de vânzare, spații comerciale și parcări exterioare, dar și subterane. La proiectarea și execuția acestei dezvoltări rezidențiale s-a pus accent pe calitatea excelentă a mediului interior, fiindcă s-au folosit materiale durabile și sisteme de instalații cu poluare redusă. De asemenea, unitățile locative dispun de diverse metode care favorizează eficiența energetică. Un aspect demn de menționat este faptul că aceste clădiri dețin certificarea pentru clădiri verzi, respectând normele în vigoare în ceea ce privește protejarea mediului înconjurător.

Aici vei găsi apartamente 2 camere cu suprafețe aproximative de 63 - 65 mp, în funcție de preferințe. De asemenea, poți opta pentru un apartament cu 3 camere, cu o suprafață estimativă de 97 mp. Iar dacă ești în căutarea unui spațiu mai generos care să bifeze cerințele tale în materie de locuințe, avem și apartamente cu 4 camere de vânzare.

Suprafețele variază între 110 și aproximativ 129 mp. Mai mult decât atât, pentru entități și persoane juridice interesate, One Timpuri Noi pune la dispoziție și spații comerciale la parter. Pentru mai multe detalii privind unitățile locative disponibile, te invităm să iei legătura cu SKIA Real Estate. Această dezvoltare imobiliară oferă spre vânzare mai multe apartamente sector 3, iar tu ai șansa de a-ți găsi locuința mult visată, în funcție de propriile dorințe și nevoi.

Dezvoltarea rezidențială se învecinează cu cartierele Tineretului, Vitan și cu Cartierul Evreiesc la nord. One Timpuri Noi este un ansamblu situat de-a lungul Splaiului Unirii, la intersecția cu Strada Nerva Traian, și se află într-o zonă de interes, cu acces rapid către numeroase puncte de atracție din capitală.

Pentru mai multe informații, te invităm să descoperi comunitatea activă ONE și beneficiile dezvoltării One Timpuri Noi. Programează o întâlnire!

Se poate ajunge cu ușurință la cel mai apropiat centru comercial din zonă, și anume București Mall, care are diverse magazine, servicii integrate și zonă de food court. Dezvoltarea One Timpuri Noi are avantajul de a fi conectată la numeroase mijloace de transportând, facilitând astfel transportul în comun pentru rezidenții ansamblului.

În cadrul centrului comercial București Mall se află sala de sport World Class București. Altă sală de fitness din zonă este Fresh Club, iar cei care doresc să experimenteze și alte tipuri de activități precum yoga, aerobic sau pilates, pot alege sala de fitness My Motric - Timpuri Noi Gym. Pentru adepții unui stil de viață sănătos, care implică multă activitate fizică, existența unor săli de sport în proximitatea locuinței este un avantaj considerabil.

La câțiva pași de ansamblul rezidențial, poți opta pentru a lua masa la Yasser 2, Jarre sau la Bucătăria Cokett. Dacă îți place mâncarea chinezească, poți încerca Old Shangai Restaurant București, iar dacă preferi gastronomia italiană, ai mai multe variante, precum Gattini (pasta fresca) sau Camionetta Pizzeria - Carnivale Food Market. Prin urmare, chiar și dacă iei la pas străduțele sau te plimbi câteva minute cu mașina, poți găsi niște locuri incredibile, în proximitatea apartamentelor rezidențiale de la One Timpuri Noi.

Ansamblul One Timpuri Noi se află în proximitatea mai multor spații verzi importante: Parcul Carol, Parcul Tineretului și Parcul Timpuri Noi, conturând astfel noi oportunități de relaxare și de petrecere a timpului în aer liber. Dezvoltarea rezidențială este amplasată de-a lungul Splaiului Unirii, la intersecția cu Strada Nerva Traian.

One Timpuri Noi
Te interesează proprietățile disponibile sau investițiile imobiliare în One Timpuri Noi?
Phone Sună-neWhatsApp
Loading...