Apartamente de vânzare cu 4 camere


Pagina 1 din 32

Apartamentele cu 4 camere One United Properties se bucură de priveliști spectaculoase, pe care le poți descoperi, chiar din confortul locuinței tale.

Caracteristici generaleapartamente 4 camere

 • Marje suprafețe: 123,7 mp - 261,8 mp;
 • Certificare verde și impact minim asupra mediului;
 • Finisaje premium și materiale durabile, de calitate superioară;
 • Eficiență energetică sporită;
 • Sisteme de instalații cu poluare scăzută;
 • Calitate excelentă a mediului interior;
 • Principii durabile și sustenabile;
 • Locație premium, într-o zonă bogată în servicii și în facilități;
 • Acces ușor și rapid către centrul capitalei;
 • Trasport public în proximitate;
 • Pază 24/7 - monitorizare video;
 • Parcare subterană și supraterană.

Unitățile locative One United Properties sunt poziționate în inima orașului București, cu acces în punctele cheie din: zona Herăstrău, Floreasca, Lacul Tei, Barbu Văcărescu, Primăverii, Aviației, Șoseaua Fabrica de Glucoză, zona Băneasa, Șoseaua Nordului, zona Dorobanți, centrul capitalei, Piața Victoriei, Piața Unirii, precum și zonele de business în partea de Nord, precum Voluntari, Pipera.

Apartamentele fac parte din dezvoltări care dispun de certificare verde – Green Homes, oferind experiențe complete și bazându-se pe regenerare urbană ca obiectiv. Fiecare unitate are acces la spații verzi sau ieșire directă la parc, cu vederi spectaculoase către lac și apusuri fabuloase ale orașului.

Dezvoltând comunități vii, apartamentele au acces la spații comerciale, magazine, restaurante, supermarket-uri, cafenele, săli de sport, centre educaționale și alte puncte de interes pentru comunitate, care oferă accesibilitate și diversitate pentru un stil de viață echilibrat. Poziționarea în cele mai importante spații ale orașului oferă și acces la mijloace de transport pentru a facilita circulația și accesul spre arterele principale, zonele de business sau chiar drumuri naționale care fac legătura cu celelalte oraș. Dezvoltările One United Properties sunt proiecte mixed-use, care acoperă și unități locative rezidențiale, dar și spații de office și spații comerciale contemporane.

Unitățile rezidențiale cu 4 camere creează confortul ideal, oferind acces unei comunități active, dar și beneficiind de o calitate superioară a zonei. Fiecare apartament este generos desfășurat și inteligent compartimentat pentru a oferi funcționalitate fiecărui client, de la dormitoare cu lumină naturală, dressign-uri elegante, bucătării funcționale și estetice, la living-uri generoase și băi perfecte pentru confortul locuinței. Structura de rezistență este realizată din beton armat, respectând normativele tehnice de proiectare structurală în vigoare și rezistența la încărcări seismice este asigurată printr-un sistem structural de tip pereți cuplați. Infrastructura dezvoltării cuprinde mai multe niveluri, de la etajele cu unități locative, la parcare subterană sau spații comerciale, cu acces la numeroase facilități. Apartamentele dispun de încălzire în pardoseală, cu centrală de imobil și termostate de ajustare a temperaturii pe fiecare cameră. Fațadele dezvoltărilor sunt ventilate integral, iar în interior beneficiezi de o zonă de lobby și lifturi premium, cu un design personalizat. Finisajele sunt de cea mai înaltă calitate, cu tâmplărie specială, suprafețe vitrate mari, geamuri mari pe toată înălțimea camerei, iar balustradele sunt securizate

Bucură-te de panorama orașului și vino să faci parte din comunitatea activă One!

Loading...