Apartamente în One Lake District
1/10

One Lake District


Map Str. Gherghiței, nr. 9 - București, România

One Lake District este un complex rezidențial exclusivist situat pe malul pitoresc al lacului Plumbuita. Descoperiți un mix perfect intre o viață modernă, priveliști uimitoare și o comunitate vibrantă.

Admirați frumusețea remarcabila a lacului Plumbuita, cu acces direct și peisaje uimitoare chiar din living room-ul personal. Experimentați o gamă premium de facilități atent concepute pentru un stil de viață activ, inclusiv o școală privată, spații comerciale accesibile și o varietate de activități captivante și facilități sportive. Terenul nostru de joacă dedicat copiilor asigură distracție și divertisment fără limite pentru cei mai tineri rezidenți. Întinzându-se pe o suprafață de 8 hectare, One Lake District oferă peisaje de neegalat din București, oferind un decor unic și captivant pentru viața dumneavoastră de zi cu zi.

Priveliști unice ale Bucureștiului

Priveliști unice ale Bucureștiului


Cu o priveliște spectaculoasă și acces direct la lac, One Lake District creează o experiență unică formată din numeroase beneficii:

  • Opt clădiri rezidențiale elegante;

  • Peste 1.950 de apartamente moderne;

  • Școală privată;

  • Spații comerciale și servicii la parter;

  • Vederi spectaculoase și acces direct la lacul Plumbuita;

  • Parcare amplă și spații comerciale accesibile;

  • Activități captivante și facilități sportive;

  • Loc de joacă dedicat copiilor.

 

Cu trei spații dedicate activităților de recreere pentru copii, opt clădiri rezidențiale, cinci spații comerciale și cinci niveluri speciale pentru parcare supraterană, comunitatea noastră este proiectată cu grijă pentru a vă satisface nevoile de zi cu zi.

Beneficiază de sistemul geoexchange

Beneficiază de sistemul geoexchange


Îmbrățișând un stil de viață sustenabil, One Lake District încorporează un sistem de geoexchange de ultimă generație. Această soluție ecologică valorifică energia regenerabilă, oferind comunității ONE un mod de viață mai ecologic și mai eficient din punct de vedere al costurilor.

Tipuri apartamente One Lake District

Garsoniere

46 m2
117.420 — 129.000 € + TVA

Apartamente 2 camere

63 — 73 m2
126.000 — 185.000 € + TVA

Apartamente 3 camere

89 — 121 m2
171.500 — 299.000 € + TVA

Apartamente 4 camere

136 m2
204.300 € + TVA

Living - Dining0010001
Living - Dining0020000
Living - Dining0030000
Living - Dining0040000

Cartier


Map Str. Gherghiței, nr. 9 - București, România
Localizat într-o zonă activă a orașului, dezvoltarea One Lake District conectează numeroase artere din București: Fabrica de Glucoză, Gara Herăstrău, Bulevardul Pipera, Șoseaua Petricani, dar și mijloacele de transport cu legături spre toate locațiile de interes.

Facilități One Lake District

8 clădiri rezidențiale
8 clădiri rezidențiale
2000+ de unități locative
2000+ de unități locative
Școală privată și grădiniță
Școală privată și grădiniță
Priveliști spectaculoase spre lacul Plumbuita
Priveliști spectaculoase spre lacul Plumbuita
Acces direct către autostradă
Acces direct către autostradă
Zone comerciale
Zone comerciale
Zonă de joacă
Zonă de joacă
4 niveluri de parcare supraetajată
4 niveluri de parcare supraetajată

Proprietăți disponibile în One Lake District

Caută proprietăți

Disponibilitate

Tip

Proiect

Dormitoare

Etaj

Preț

Proprietăți disponibile →

Apartamente cu 2 camere de vânzare în One Lake District

Apartamente cu 3 camere de vânzare în One Lake District

Apartamente cu 4 camere de vânzare în One Lake District

Proprietăți disponibile în One Lake District

One Lake District
Te interesează proprietățile disponibile sau investițiile imobiliare în One Lake District?

Programează vizită

Întrebări frecvente One Lake District

One Lake District este o alegere inspirată pentru cei care își doresc să facă parte dintr-o comunitate activă și să beneficieze de confort sporit și de diverse facilități premium oferite în cadrul dezvoltării imobiliare. Terenul de 8 hectare pe care sunt dispuse cele 8 clădiri rezidențiale oferă priveliști spectaculoase către lacul Plumbuita și alte zone ale Bucureștiului. Împreună cu un număr impresionant de unități locative premium, spațiile comerciale și zonele de joacă, dar și facilitățile educaționale creează o comunitate completă, oferind toate serviciile necesare unei comunități active.

Ansamblul imobiliar One Lake District se deosebește de alte dezvoltări prin numeroasele facilități integrate, designul contemporan și prin amplasarea excelentă într-o zonă liniștită, ideală pentru un mediul de locuit confortabil și plăcut. Locația convenabilă a One Lake District asigură acces direct spre diverse artere principale ale orașului, iar spațiile comerciale, împreună cu zonele de joacă oferă prilejul de a avea activități interesante. Mai mult decât atât, One Lake District pune accent pe protejarea mediului înconjurător, motiv pentru care dispune de un sistem geoexchange.

Sistemul geoexchange este o sursă de energie inovativă pentru mediul înconjurător. Acest tip de sistem utilizează pompe de încălzire pe bază de energie termală, fără să emită monoxid de carbon, dioxid de carbon sau alte gaze de efect de seră, nocive pentru aer. Sistemul geoexchange este o soluție practică și funcțională pentru încălzirea și răcirea spațiilor, oferind astfel autonomie de consum pe termen lung și costuri minime pentru rezidenții apartamentelor, care se bucură de avantajele utilizării de energie geotermală. Sistemul geoexchange valorifică energia regenerabilă, iar comunitatea ONE beneficiază de un mod de viață mai ecologic și eficient în ceea ce privește costurile de consum.

One Lake District este o dezvoltare imobiliară de tip premium, care oferă o serie de facilități pentru a oferi utilizatorilor o experiență la superlativ. Pe lângă cele 8 clădiri rezidențiale cu aproximativ 2.000 de unități locative, dezvoltarea oferă multe alte servicii comunității ONE, cum ar fi zone comerciale, spații de joacă și o priveliște spectaculoasă către lacul Plumbuita. În materie de servicii educaționale, One Lake District dispune atât de o școală privată, cât și de grădiniță. Școala privată este concepută pentru nivel primar și gimnazial, de la clasa I la clasa a VIII-a. One Lake District creează un spațiu dedicat educației, promovând un mediu inovativ și educativ. De asemenea, copiii se pot bucura de trei spații cu activități de recreere. Amplasarea excelentă a dezvoltării imobiliare oferă acces direct către autostrada A3 și conexiuni rapide cu principalele artere și mijloace de transport din București. Cele cinci spații comerciale din cadrul comunității active ONE oferă diverse servicii și facilității pentru membrii comunității, pentru a răspunde nevoilor tuturor. În plus, există cinci niveluri concepute pentru parcarea supraterană, conturând un nivel de confort pentru membrii comunității care dețin autoturisme.

Dezvoltarea imobiliară este dispusă pe 8 hectare și este amplasată într-un dintre cele mai bune cartiere din București. Cele 8 clădiri rezidențiale dispun de aproximativ 2.000 de apartamente moderne, cu design contemporan și facilități premium. Printre unitățile locative se numără garsoniere, apartamente 2 camere, apartamente 3 camere sau apartamente cu 4 camere. O garsonieră de vânzare poate avea o suprafață de circa 46 mp și un confort sporit, având diverse facilități integrate. Apartamentele cu 2 camere au suprafețe cuprinse între 63 și 73 mp. Dacă ești interesat de apartamente 3 camere București, la One Lake District găsești diverse unități locative disponibile, având între 89 și 121 mp. Pentru persoanele care doresc apartamente și mai spațioase și cu un design contemporan, avem și apartamente cu 4 camere, cu o suprafață de aproximativ 136 mp. Pentru mai multe detalii privind unitățile locative disponibile, te invităm să iei legătura cu specialiștii Skia Real Estate, pentru a afla toate informațiile dorite.

One Lake District este amplasat într-o zonă activă a orașului, în sectorul 2 al Bucureștiului, și conectează diverse artere principale ale capitalei: Fabrica de Glucoză, Gara Herăstrău, Bulevardul Pipera și Șoseaua Petricani. Dezvoltarea imobiliare cu apartamente noi se învecinează cu cartierele Pipera, Herăstrău și Colentina.

Pentru mai multe informații, te invităm să descoperi comunitatea activă ONE și beneficiile dezvoltării One Lake District. Programează o întâlnire!

Cel mai apropiat centru comercial de One Lake District este Promenada Mall. Deși cel mai recomandat este să folosești un mijloc de transport în comun sau mașina personală, întrucât nu e chiar în proximitatea ansamblului rezidențial, acest aspect nu e o problemă. One Lake District este amplasat în apropiere de șoseaua Fabrica de Glucoză, o arteră importantă privind traficul din zonă. Totodată, în jurul ansamblului rezidențial se găsesc diverse magazine și servicii disponibile.

Sala de sport care este amplasată cel mai aproape de One Lake District este G-Force Fitness. Persoanele care obișnuiesc să facă mișcare și adoptă un stil de viață activ și sănătos pot opta pentru o astfel de sală de fitness, aflată în proximitatea dezvoltării imobiliare One Lake District. Pe de altă parte, dacă vrei să faci mișcare și nu reușești să ajungi la o sală de sport, poți opta oricând pentru o plimbare sau o sesiune de alergat prin parc.

Cel mai apropiat hipermarket de One Lake District este Lidl. Aflat la doar câteva minute de mers pe jos, poate fi o locație excelentă pentru a-ți face cumpărăturile. Iar dacă preferi să parcurgi o distanță puțin mai mare, poți ajunge la supermarketurile Mega Image. De asemenea, poți opta oricând pentru a frecventa magazinele din cadrul zonei comerciale a dezvoltării One Lake District.

Cea mai apropiată cafenea de One Lake District este Gourmet Coffee. Referitor la restaurante, există mai multe locații în zona ansamblului. Una dintre ele este restaurantul Victorița Pescărița, cu diverse preparate din pește și fructe de mare. Dacă ești în căutarea unui restaurant cu specific turcesc, restaurantul Edessa poate fi o alegere potrivită. Iar pentru cei care preferă restaurantele de tip fast food, există mai multe locații în zonă: Falafilo Husni Food, Shiraz sau chiar Mc Donalds’.

Parcul Plumbuita este cel mai apropiat parc de ansamblul One Lake District. Clădirile rezidențiale din cadrul ansamblului oferă o priveliște spectaculoasă asupra parcului, care are și lacul Plumbuita. Parcul dispune de mai multe locuri de joacă pentru copii, un parc pentru câini, dar și diverse terenuri pentru activități sportive, cum ar fi tenisul sau fotbalul. Spațiile verzi creează un prilej de relaxare pentru rezidenții clădirilor imobiliare din cadrul dezvoltării One Lake District.

One Lake District
Te interesează proprietățile disponibile sau investițiile imobiliare în One Lake District?
Phone Sună-neWhatsApp
Loading...