Apartamente și spații comerciale în One North Lofts
1/15

One North Lofts


Map Bld. Pipera 2., Voluntari 077190

Descoperă combinația inovatoare de culori, texturi și design, care caracterizează One North Lofts.

Elementele de design atent realizate, înălțimi generoase ale tavanului și zone de relaxare creează un mediu unic, pentru a te simți ca acasă.

Cu 137 de apartamente, 230 de locuri de parcare și 2 spații comerciale, fiecare aspect a fost planificat cu atenție pentru a satisface toate așteptările.

De la apartamentele de tip studio impresionante la cele elegante cu trei dormitoare, fiecare locuință se remarcă prin stil și atenție la detalii.

Aici vei găsi locul perfect pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață.

Cartier


Map Bld. Pipera 2., Voluntari 077190
Poziționat într-un cartier viu, One North Lofts conectează un centru activ de unități rezidențiale, clădiri de birouri, spații comerciale și activități de stil de viață, cum ar fi Pipera Plaza, Promenada Mall, centru de echitație, restaurante și multe altele. Zona are cea mai spectaculoasă creștere din București, aproape de autostradă, oferă legături excelente de transport și acces rapid la aeroport. Clădirile de birouri și spațiile comerciale creează o comunitate exclusivă, aspirând la unități rezidențiale premium.

Apartamente cu 2 camere de vânzare în One North Lofts

Apartamente cu 3 camere de vânzare în One North Lofts

Apartamente cu 4 camere de vânzare în One North Lofts

Proprietăți disponibile în One North Lofts

One North Lofts
Te interesează proprietățile disponibile sau investițiile imobiliare în One North Lofts?

Programează vizită

Întrebări frecvente One North Lofts

One North Lofts reprezintă o nouă fuziune de culoare, design și texturi. Este un mix contemporan, care conturează un ambient unic prin prisma elementelor de design, a spațiilor pentru relaxare și a apartamentelor atent proiectate. În cadrul acestui ansamblu rezidențial se îmbină armonios cultura, glamour-ul și viața rafinată, pentru a oferi o experiență cu adevărat inedită. Ansamblul conține 137 de unități locative, 230 de spații de parcare și 2 zone comerciale, concepute pentru a depăși cele mai înalte așteptări.

Poziționarea excelentă a acestui ansamblu rezidențial este avantajul față de alte dezvoltări imobiliare. Situat într-un cartier viu, One North Lofts conectează un centru activ de unități rezidențiale, clădiri de birouri, spații comerciale și activități de divertisment, printre care amintim Pipera Plaza, Promenada Mall, centru de echitație, restaurante și nu numai. Această zonă prezintă cea mai spectaculoasă creștere din București, se află în proximitatea autostrăzii, oferă legături de transport și acces rapid către aeroport. Aspectul accesibilității este un plus de necontestat pentru această dezvoltare.

Unitățile rezidențiale din cadrul One North Lofts sunt proiecte rezidențiale de tip premium, în care s-au folosit materiale de înaltă calitate pentru a obține durabilitate și finisaje de top, care au pus totodată accent și pe eficiența energetică. Proprietățile beneficiază de încălzire în pardoseală, au parchet laminat compatibil cu încălzirea în pardoseală, pereți de închidere termoizolanți, tâmplărie din aluminiu și balustradă din sticlă duplex securizată. Ușile de acces, precum și porțile de acces și barierele din parcare sunt acționate prin mijloace multiple, magnetic și radio.

Designul unic al proprietăților din cadrul One North Lofts se caracterizează prin unități premium înalte, care să contureze ideea de spațiu generos și de confort sporit. Colecția spectaculoasă de apartamente Pipera se bucură de o desfășurare spectaculoasă, creând un spațiu primitor, elegant și perfect pentru persoanele care aspiră la un stil de viață activ și frumos. În zonele cu beton armat, înălțimea este de aproximativ 3,55 m la etajele 1-4, iar zonele cu tavane false au 2,8 m sau 2,5 m înălțime în băi. Apartamentele au geamuri desfășurate pe toată înălțimea camerei și sunt amenajate modern, oferind un loc intim de relaxare și priveliști spectaculoase.

În cadrul One North Lofts există garsoniere de aproximativ 52 mp, apartamente 2 camere de la 64 mp până la 71 mp, apartamente 3 camere și nu numai. Pentru familiile extinse care au nevoie de un spațiu mai generos, venim cu propuneri de apartamente 4 camere, care să ofere un nivel sporit de confort și bunăstare. Descoperă oferta de apartamente premium București din zona Pipera și găsește unitatea rezidențială perfectă pentru dorințele și necesitățile tale. Pentru mai multe detalii privind unitățile locative disponibile, te invităm să iei legătura cu SKIA Real Estate. Află toate informațiile dorite.

Situat în cartierul Pipera, acest ansamblu rezidențial se învecinează cu cartierul Aviației, cu cartierul Tei și cu cartierul Colentina. De asemenea, Bulevardul Pipera reprezintă o zonă de interes major. Dezvoltarea imobiliară One North Lofts conectează un centru activ de clădiri de birouri, spații comerciale și unități locative.

Pentru mai multe informații, te invităm să descoperi comunitatea activă ONE și beneficiile dezvoltării One North Lofts. Programează o întâlnire!

Dezvoltarea One North Lofts se află în proximitatea centrului comercial Pipera Plaza, oferind acces facil la numeroase magazine și spații comerciale cu diverse activități. Totodată, în apropiere se află și centrul comercial Promenada Mall, cu o multitudine de spații comerciale și magazine ideale pentru sesiuni de shopping. Pe lângă aceste malluri, One North Lofts se află în apropierea unui centru de echitație, ceea ce oferă o activitate în plus de divertisment și de relaxare.

Una dintre ele este sala de fitness 18 Gym Pipera București, iar o altă variantă ideală este sala de sport World Class București Planet. Sportul și mișcarea sunt aspecte esențiale pentru a avea un stil de viață sănătos și activ, iar dezvoltarea One North Lofts se află în apropierea mai multor săli de sport, care să te ajute să te menții în formă.

Opțiunile sunt variate, prin urmare, dacă vrei să încerci gastronomia asiatică, poți merge la Beijing Garden, care este un restaurant cu specific chinezesc. Porto Gallo se află în aceeași zonă de interes și este un restaurant cu specific portughez. Dacă îți place gastronomia italiană, Passione Restaurante cu specific italian poate fi alegerea ideală. Jerry’s Pizza Pipera efectuează livrări la domiciliu, iar La Pescaderia by Alioli servește preparate din pește. Dacă vrei să mănânci mâncare de tip fast-food, McDonald’s se află în apropierea One North Lofts. Totodată, poți încerca diverse restaurante din zona de food court a centrului comercial Pipera Plaza, situat într-unul din cele mai bune cartiere din București. Iar dacă te întrebi unde ai putea savura o cafea delicioasă sau alte derivate, e important să știi că în incinta Pipera Plaza se află o unitate Starbucks. Așadar, opțiunile sunt diverse, iar tu vei avea o paletă largă de variante din care să alegi unde să iei masa. One North Lofts se află în proximitatea multor restaurante și cafenele, pentru a-ți petrece timpul liber fără a te îndepărta prea mult de ansamblul rezidențial.

Dezvoltarea este înconjurată de ape, printre care se numără și Balta Pipera. Însă, One North Lofts are propria zonă de verdeață în jurul clădirii și oferă o vedere panoramică deosebită asupra multor zone de interes din cartierul Pipera.

One North Lofts
Te interesează proprietățile disponibile sau investițiile imobiliare în One North Lofts?
Phone Sună-neWhatsApp
Loading...