Apartamente și spații comerciale în One Lake Club
1/10

One Lake Club


Map Intrarea Chefalului 11-13, București 020333, Romania

Proiectat ca un club rezidențial, One Lake Club oferă apartamente cu design contemporan și numeroase facilități integrate, redesenând stilul de viață urban în apropierea naturii.

Proiectat ca un club rezidențial

Proiectat ca un club rezidențial


One Lake Club include 7 clădiri cu arhitectură deosebită, cu fațade spectaculoase prin design și calitate, cu peste 720 unități rezidențiale, spații comerciale și locuri de parcare. Am creat locuințe, cu design modern, priveliști spectaculoase, gradini si terase cu suprafete generoase și certificare verde, localizate pe malul lacului.

Facilități integrate

Facilități integrate


Comunitatea de rezidenți se bucură de o serie de beneficii oferite în cadrul dezvoltării:

  • sală de sport;
  • apartamente unice cu priveliște spre lac;
  • spa;
  • piscină semiolimpică;
  • spații comerciale;
  • spații verzi generoase;
  • loc de joacă pentru copii;
  • spații de relaxare cu o suprafață de peste 7.000 de metri pătrați.

Cartier


Map Intrarea Chefalului 11-13, București 020333, Romania
Localizat chiar pe malul Lacului Tei, One Lake Club oferă o poziție excelentă, cu acces rapid la Șos. Fabrica de Glucoză, mijloace de transport în comun, zone comerciale, precum și acces rapid spre Aeroportul Otopeni și autostrada A3 București-Ploiești. De asemenea, în vecinătatea dezvoltării există o gamă largă de restaurante și clădiri de birouri.

Proprietăți disponibile în One Lake Club

Caută proprietăți

Disponibilitate

Tip

Proiect

Dormitoare

Etaj

Preț

Proprietăți disponibile →

Apartamente cu 2 camere de vânzare în One Lake Club

Apartamente cu 3 camere de vânzare în One Lake Club

Apartamente cu 4 camere de vânzare în One Lake Club

Proprietăți disponibile în One Lake Club

One Lake Club
Te interesează proprietățile disponibile sau investițiile imobiliare în One Lake Club?

Programează vizită

Întrebări frecvente One Lake Club

Dezvoltarea One Lake Club a fost proiectată ca un club rezidențial și oferă apartamente moderne de vânzare, alături de diverse facilități integrate, conturând un stil de viață urban în apropierea naturii. Acest ansamblu rezidențial reprezintă un loc perfect pentru a trăi în armonie și confort, făcând parte din comunitatea activă ONE.

One Lake Club este o dezvoltare alcătuită din 7 clădiri cu peste 720 de unități locative, locuri de parcare și spații comerciale pentru a găsi numeroase modalități și activități de a-ți petrece timpul liber. Aceste clădiri au o arhitectură aparte, apartamente moderne cu grădini și terase cu suprafețe generoase, poziționate pe malul lacului. În plus, această dezvoltare beneficiază de certificare verde, o dovadă clară a faptului că proiectarea și execuția se află în conformitate cu normele în vigoare, sprijinind sustenabilitatea și grija față de mediul înconjurător.

Pentru crearea dezvoltării urbane One Lake Club s-au folosit materiale de înaltă calitate, finisaje premium și s-a urmărit obținerea unui mix perfect între design și calitate, prin prisma stilului de amenajare și a nivelului sporit de durabilitate a lucrărilor.

Iubitorii de sport și mișcare pot avea acces la o sală de sport construită în incinta dezvoltării One Lake Club. Mai mult decât atât, comunitatea de rezidenți se poate bucura de o piscină semiolimpică și se poate relaxa la spa. Un alt avantaj îl constituie amplasarea excelentă a ansamblului rezidențial: faptul că se află la malul Lacului Tei conferă locatarilor priveliști unice spre lac. Dezvoltarea pune la dispoziție spații comerciale ideale pentru sesiuni de cumpărături și alte activități, dar oferă și spații verzi pentru relaxare și un loc de joacă pentru copii, astfel încât toți rezidenții One Lake Club să găsească activități pe gusturile lor. Prin urmare, dezvoltarea urbană One Lake Club pune la dispoziția rezidenților o serie complexă de beneficii, pentru ca nivelul de viață să fie unul ridicat, iar bunăstarea să-și capete locul cuvenit.

Dezvoltarea One Lake Club oferă atât apartamente cu 2, 3 sau 4 camere, cât și garsoniere. Dacă ești în căutarea unei locuințe amenajate într-un stil modern și rafinat, dar nu ai nevoie de un spațiu extins, vizionează o garsonieră de vânzare din portofoliul One Lake Club. Apartamentele cu 2 camere dispun de suprafețe între 51 și 65,5 mp. Alte unități locative sunt apartamentele cu 3 camere, care dispun de spațiu generos și confort sporit. Un astfel de apartament are o suprafață între 83 și 107 mp. Cele mai spațioase apartamente sunt cele cu 4 camere, cu ferestre de sus până în jos, eficient compartimentate și care oferă un nivel sporit de confort și bunăstare. Acest tip de apartamente are între 131 și 156,5 mp. Pentru mai multe detalii privind unitățile locative disponibile, te invităm să iei legătura cu SKIA Real Estate, pentru a afla toate informațiile dorite.

One Lake Club este un ansamblu rezidențial localizat chiar pe malul Lacului Tei. Oferă acces rapid la Șoseaua Fabrica de Glucoză, precum și la Aeroportul Otopeni și autostrada A3 București - Ploiești. În nord-vestul dezvoltării, se învecinează cu cartierul Aviației, iar în partea sudică, cu cartierele Tei și Dorobanți.

Pentru mai multe informații, te invităm să descoperi comunitatea activă ONE și beneficiile dezvoltării One Lake Club. Programează o întâlnire!

Utilizând un mijloc de transport sau mașina personală, poți ajunge cu ușurință la cel mai mare și mai apropiat centrul comercial din zonă: Promenada Mall. Dar, fiind localizată chiar pe malul Lacului Tei, dezvoltarea One Lake Club are acces la o gamă largă de magazine și facilități. Un alt avantaj îl reprezintă accesul rapid la Șoseaua Fabrica de Glucoză, precum și la mijloacele de transport în comun.

Cea mai apropiată este sala de fitness Sweat Promenada - Zone 313. De asemenea, pe strada Barbu Văcărescu se află sala de sport World Class Caro, iar pe șoseaua Fabrica de Glucoză, sala de fitness World Class București Upground. Așadar, One Lake Club are în proximitatea sa mai multe săli de sport, ceea ce reprezintă un avantaj considerabil pentru persoanele cu un stil de viață activ, care fac mișcare în mod regulat.

Unul dintre aceste restaurante este Amoom by the pool, pe partea cealaltă a Lacului Tei, raportat la One Lake Club. Astfel că, dacă îți plac ieșirile în oraș pentru a lua masa, e important să știi că în zona Tei se află diverse restaurante care îți pot oferi atât o ambianță plăcută, cât și preparate delicioase.

One Lake Club oferă o vedere panoramică spectaculoasă asupra Lacului Tei. Totodată, se află în proximitatea unor spații verzi generoase, ideale pentru a te recrea și a te plimba. Aceste zone sunt Parcul Studențesc Tei și Parcul Verdi.

One Lake Club
Te interesează proprietățile disponibile sau investițiile imobiliare în One Lake Club?
Phone Sună-neWhatsApp
Loading...