Apartamente de vânzare cu 3 camere


Pagina 1 din 35

Apartamentul tău cu 3 camere, One United Properties, are deschidere spre cele mai spectaculoase priveliști din centrul orașului. Pentru că atunci când avem locația perfectă o armonizăm cu o arhitectura elegantă și un design contemporan.

Caracteristici generaleapartamente 3 camere

 • Marje suprafețe: 82,7 mp - 130 mp;
 • Certificare verde și impact minim asupra mediului;
 • Finisaje premium și materiale durabile, de calitate superioară;
 • Eficiență energetică sporită;
 • Sisteme de instalații cu poluare scăzută;
 • Calitate excelentă a mediului interior;
 • Principii durabile și sustenabile;
 • Locație premium, într-o zonă bogată în servicii și în facilități;
 • Acces ușor și rapid către centrul capitalei;
 • Trasport public în proximitate;
 • Pază 24/7 - monitorizare video;
 • Parcare subterană și supraterană.

Unitățile locative sunt poziționate în zonele cheie ale orașului București, cu acces în punctele cheie din: zona Herăstrău, Floreasca, Lacul Tei, Barbu Văcărescu, Primăverii, Aviației, Șoseaua Fabrica de Glucoză, zona Băneasa, Șoseaua Nordului, zona Dorobanți, centrul capitalei, Piața Victoriei, Piața Unirii, precum și zonele de business în partea de Nord, precum Voluntari, Pipera.

Unitățile rezidențiale cu 3 camere creează confortul ideal pentru tine și familia ta prin echilibrul perfect între calitate și comunitate. Fiecare apartament este generos desfășurat și inteligent compartimentat pentru a oferi funcționalitate fiecărui membru, de la dormitoare cu lumină naturală și design contemporan, bucătării funcționale și elegante, la living-uri generoase și băi perfecte pentru confortul locuinței. Structura de rezistență este realizată din beton armat, respectând normativele tehnice de proiectare structurală în vigoare și rezistența la încărcări seismice este asigurată printr-un sistem structural de tip pereți cuplați. Infrastructura dezvoltării cuprinde mai multe niveluri, de la etajele cu unități locative, la parcare subterană sau spații comerciale, cu acces la numeroase facilități. Apartamentele dispun de încălzire în pardoseală, cu centrală de imobil și termostate de ajustare a temperaturii pe fiecare cameră. Fațadele dezvoltărilor sunt ventilate integral, iar în interior beneficiezi de o zonă de lobby și lifturi premium, cu un design personalizat. Finisajele sunt de cea mai înaltă calitate, cu tâmplărie specială, suprafețe vitrate mari, geamuri mari pe toată înălțimea camerei, iar balustradele sunt securizate.

Fiecare unitate cu 3 camere are acces la spații verzi sau ieșire directă la parc, cu vederi spectaculoase către lac. Fiind localizate în cele mai dorite zone ale orașului, apartamentele au acces la comunității vii, spații comerciale, magazine, restaurante, supermarket-uri, cafenele, săli de sport, centre educaționale și alte puncte de interes pentru comunitate. Poziționarea în cele mai importante spații ale orașului oferă și acces la mijloace de transport pentru a facilita circulația și accesul spre arterele principale, zonele de business sau chiar drumuri naționale care fac legătura cu celelalte oraș. Dezvoltările One United Properties sunt proiecte mixed-use, care înglobeazp și unități locative rezidențiale, dar și spații de office și spații comerciale contemporane.

Apartamentele fac parte din dezvoltări care dispun de certificare verde – Green Homes, oferind experiențe complete și bazându-se pe regenerare urbană ca obiectiv strategic.

Loading...