Penthouse de vânzare


Pagina 1 din 10

Cu cele mai spectaculoase priveliști din centrul orașului și un design modern, sofisticat, al unui nou stil de viață creativ și vibrant, fiecare penthouse One United Properties este creat pentru ca tu să te bucuri de momente unice în noua ta locuință.

Descoperă penthouse-urile One United Properties care sunt localizate în cele mai importante districte ale Bucureștiului.

Unitățile locative sunt poziționate în zonele cheie ale orașului București, cu acces în punctele cheie din: zona Herăstrău, Floreasca, Lacul Tei, Barbu Văcărescu, Primăverii, Aviației, Șoseaua Fabrica de Glucoză, zona Băneasa, Șoseaua Nordului, zona Dorobanți, centrul capitalei, Piața Victoriei, Piața Unirii, precum și zonele de business în partea de Nord, precum Voluntari, Pipera. Fiecare unitate are acces la spații verzi sau ieșire directă la parc, cu vederi spectaculoase către lac și apusuri fabuloase ale orașului. Fiind localizate în cele mai dorite zone ale orașului, apartamentele au acces la comunității vii, spații comerciale, magazine, restaurante, supermarket-uri, cafenele, săli de sport, centre educaționale și alte puncte de interes pentru comunitate. Poziționarea în cele mai importante spații ale orașului oferă și acces la mijloace de transport pentru a facilita circulația și accesul spre arterele principale, zonele de business sau chiar drumuri naționale care fac legătura cu celelalte oraș. Dezvoltările One United Properties sunt proiecte mixed-use, care acoperă și unități locative rezidențiale, dar și spații de office și spații comerciale contemporane.

Penthouse-urile One united Properties creează un nou stil de viață fabulos, prin echilibrul perfect între finisajele și materialele durabile, dar și o comunitate activă. Fiecare penthouse este generos desfășurat și inteligent compartimentat pentru a oferi funcționalitate fiecărui client, de la dormitoare cu lumină naturală, bucătării funcționale și elegante, la living-uri generoase și băi perfecte pentru confortul locuinței. Oferă o amplasare elegantă și creează locuința perfectă pentru familii prin oferta unică de spațiu, intimitate și confort. Structura de rezistență este realizată din beton armat, respectând normativele tehnice de proiectare structurală în vigoare și rezistența la încărcări seismice este asigurată printr-un sistem structural de tip pereți cuplați. Infrastructura dezvoltării cuprinde mai multe niveluri, de la etajele cu unități locative, la parcare subterană sau spații comerciale, cu acces la numeroase facilități. Oferă un mix complet pentru fiecare client, având la dispoziție toate resursele pentru un nou stil de viață. Penthouse-urile dispun de încălzire în pardoseală, cu centrală de imobil și termostate de ajustare a temperaturii pe fiecare cameră, uși premium, dar și de finisaje, materiale de cea mai înaltă calitate. Fațadele dezvoltărilor sunt ventilate integral, iar în interior beneficiezi de o zonă de lobby și lifturi premium, cu un design personalizat. Finisajele sunt de cea mai înaltă calitate, cu tâmplărie specială, suprafețe vitrate mari, geamuri mari pe toată înălțimea camerei, iar balustradele sunt securizate.

Apartamentele fac parte din dezvoltări care dispun de certificare verde – Green Homes, oferind experiențe complete și bazându-se pe regenerare urbană ca obiectiv.

Loading...