Penthouse cu 4 camere de vânzare în One Herăstrău Park

Str. Nicolae G. Caramfil nr. 12-14 - București, RomaniaOne Herăstrău Park
3.000.000 € + TVA
3.570.000 € TVA Inclus
Search 3 3 dormitoare
Search 3 3 băi
Area 325,00 m²

Planurile și imaginile prezentate au doar scop informativ. Vă rugăm să citiți clauza de declinare a răspunderii aici.

SKS1469

 

Cu o locație exclusivistă și o arhitectură avangardistă, Penthouse-ul de la One Herăstrău Park este o adevărată bijuterie rezidențială, răspândită pe ultimele trei etaje ale impunătorului turn de Est din acest prestigios complex din București.

Cu un amplasament privilegiat, la doar câțiva pași distanță de răsfățătoarele ape ale Lacului Floreasca și la numai 2-3 minute de mers pe jos față de frumusețea naturală a Parcului Herăstrău, acest penthouse oferă o atmosferă de lux și rafinament, reprezentând un reper al orașului.

La primul nivel al acestei elegante reședințe, veți găsi două dormitoare spațioase, fiecare amenajat cu o atenție minuțioasă la detalii pentru a crea spații personale relaxante și pline de eleganță. Fie că sunt destinate oaspeților sau celor dragi, aceste dormitoare exudă confort și intimitate.

Nivelul următor aduce cu sine un living rafinat și primitor, amenajat cu gust și sofisticare. Acest spațiu deschis devine locul perfect pentru a primi oaspeții sau pentru momente de relaxare într-o atmosferă de o frumusețe desăvârșită. Ceea ce atrage cu adevărat privirile și cucereste inimile este terasa superbă, cu vedere panoramică la lac, oferindu-vă o perspectivă deosebită asupra frumuseții naturale a împrejurimilor.

La etajul al treilea, întâmpină o oază privată a rafinamentului – dormitorul matrimonial, un sanctuar al confortului și luxului. Cu o baie spa superbă și finisaje premium, fiecare detaliu este gândit pentru a vă oferi experiențe de relaxare de neuitat. Pentru momente de contemplare și bucurie pură, terasa imensă de la nivelul acesta vă întâmpină cu o priveliște desprinsă dintr-un tablou, oferindu-vă un refugiu personal unde vă puteți relaxa și regăsi în fiecare zi.

Îmbinând cu măiestrie frumusețea naturii din jur cu arhitectura inovatoare și confortul modern, Penthouse-ul de la One Herăstrău Park vă întâmpină într-o lume a luxului fără compromisuri. Designul atent realizat în parteneriat cu o firmă de renume și echiparea cu cele mai avansate electrocasnice și tehnologie Smart Home consolidează statutul său de reședință excepțională.

Fiecare detaliu al acestui penthouse a fost creat pentru a sublinia eleganța și exclusivitatea sa, iar vederile spectaculoase asupra lacului și orașului îl transformă într-un loc unic, cu adevărat deosebit. Această reședință superioară redefineste standardele de lux și oferă o experiență de trai fără egal într-unul dintre cele mai căutate locuri din București. Penthouse-ul de la One Herăstrău Park promite să depășească așteptările celor mai pretențioși locuitori, oferindu-le un stil de viață sofisticat și desăvârșit într-un cadru cu adevărat remarcabil.

Detalii penthouse

Etaj:
11+12+13 din 13
Suprafață:
325,00 m²
Dormitoare:
3 dormitoare
Băi:
3 băi
Terasă:
150,00 m²
Parcare:
2-35.000 + TVAe
Preț:
3.000.000 € + TVA
3.570.000 € TVA Inclus
Disponibilitate:
Vânzare
Proiect:
One Herăstrău Park
Etaje clădire:
13
Tip imobil:
mixt
Clasă energetică:
A
Structură clădire:
beton
Starea clădirii:
finalizată
Anul finalizării:
2018
Sector:
Sector 1
Cartier:
Herăstrău; Aviației; Băneasa; Nordului

Programează vizită

One Herăstrău Park


Zona Herăstrău beneficiază de un acces extrem de ușor la toate mijloacele de transport și adună la un loc toate punctele importante de interes din oraș, fiind de asemenea una dintre cele mai exclusiviste zone din partea de nord a Bucureștiului, înconjurată de Parcul și Lacul Herăstrău. Restaurantele, barurile și cluburile de noapte, școlile și centrele comerciale reprezintă doar câteva dintre atracțiile cartierului Herăstrău.
One Herăstrău Park
Te interesează proprietățile disponibile sau investițiile imobiliare în One Herăstrău Park?
Loading...