Apartamente, spații comerciale și spații de birou în One High District
1/5

One High District


Map Strada Ionel Teodoreanu 1-7, București 020331, Romania

Concepută în jurul noțiunii de comunitate, care oferă locuitorilor mai mult decât un spațiu de locuit, dezvoltarea One High District însumează 800 de apartamente dispuse în 3 turnuri, 40 de spații comerciale și nu mai puțin de 1.100 locuri de parcare, care vor da naștere unui adevărat cartier premium.

Construită în zona Floreasca - Barbu Văcărescu, pe un teren de aproximativ 25.000 mp, din care mai mult de 30% reprezintă zone verzi, dezvoltarea propune viitorilor rezidenți un stil de viață urban modern și sustenabil, în apartamente cu design contemporan.

Cea mai avansată și prietenoasă cu mediul sursă de energie

One High District va beneficia de cea mai avansată și prietenoasă cu mediul sursă de energie, pompe de încălzire pe bază de energie termală. Soluțiile de tip geo-exchange nu emit dioxid de carbon, monoxid de carbon sau alte gaze cu efect de seră care poluează aerul. În plus, dat fiind că sistemele geo-exchange nu folosesc cantități mari de gaz, păcură, propan sau cărbune, presupun costuri de operare mai reduse și sunt mai “curate”. În consecință, costurile pentru încălzirea, respectiv răcirea spațiilor, sunt nu doar mai scăzute decât în cazul soluțiilor tradiționale, dar și mai predictibile, oferind autonomie de consum pe termen lung.

Tipuri apartamente One High District

Garsoniere

51,90 — 53,68 m2
140.900 — 167.800 € + TVA

Apartamente 2 camere

60,64 — 73,45 m2
159.200 — 229.600 € + TVA

Apartamente 3 camere

85,04 — 114,09 m2
224.600 — 279.000 € + TVA

Apartamente 4 camere

129,36 — 138,58 m2
313.300 — 645.000 € + TVA

Penthouse

402 m2
649.500 — 1.990.000 € + TVA

One High District - 221108 - 3
One High District - 221108 - 4
One High District - 221108 - 5
One High District - 221108 - 6

Cartier


Map Strada Ionel Teodoreanu 1-7, București 020331, Romania
Localizată în sectorul 2 al Bucureștiului, în imediata apropiere a autostrăzii A3, dezvoltarea One High District va oferi acces rapid către cartierul Floreasca, zona comercială One Gallery, mall-uri, precum și către alte puncte de interes ale orașului – servicii comerciale și activități recreative, restaurante, cafenele sau sală de sport.

Facilități One High District

Galerie comercială
Galerie comercială
Grădini interioare
Grădini interioare
Locuri de joacă pentru copii
Locuri de joacă pentru copii
Vederi spectaculoase
Vederi spectaculoase
Locație excelentă, zonă de business
Locație excelentă, zonă de business
Spații verzi, aproape de natură
Spații verzi, aproape de natură

Proprietăți disponibile în One High District

Caută proprietăți

Disponibilitate

Tip

Proiect

Dormitoare

Etaj

Preț

Proprietăți disponibile →

Apartamente cu 2 camere de vânzare în One High District

Apartamente cu 3 camere de vânzare în One High District

Apartamente cu 4 camere de vânzare în One High District

Penthouse de vânzare în One High District

Garsoniere de vânzare în One High District

Proprietăți disponibile în One High District

One High District
Te interesează proprietățile disponibile sau investițiile imobiliare în One High District?

Programează vizită

Întrebări frecvente One High District

Ai mai multe motive pentru a alege One High District. Această dezvoltare mixed-use pune accent pe ideea de comunitate și îmbină armonios peste 700 de apartamente și aproximativ 28 de spații comerciale. Dezvoltarea urbană are în jur de 25.000 mp, mai mult de 30% fiind spații verzi, minunate pentru a petrece timp în aer liber. Totodată, punem la dispoziție peste 1.100 de locuri de parcare, distribuite atât în parcarea subterană, cât și în cea exterioară.

Oferim un portofoliu unic de proprietăți, din care tu poți alege una dintre unitățile locative dispuse în cele 3 turnuri ale locației. Complexul are grădini proprii, pentru a avea oaza ta de liniște în cadrul ansamblului rezidențial. Ne dorim o comunitate activă, așadar te poți bucura de o sală de sport sau locuri de joacă pentu copii. Un alt avantaj este faptul că se află într-o zonă cu 3 căi principale de acces: Fabrica de Glucoză – Ionel Teodoreanu, Petricani și strada Radu Tudoran (Kaufland). Iar pentru că punem accent pe sustenabilitate, avem sisteme de instalații cu poluare redusă, eficiente din punct de vedere energetic energetic, fațade ventilate și încălzire în pardoseală.

Dacă ar fi să descriem One High District în câteva cuvinte, acestea ar fi: calitate, accesibilitate și poziționare ideală. Aceste proprietăți au fost construite folosind materiale și finisaje de înaltă calitate, iar suprafețele sunt vitrate. Amplasarea este ideală și poți ajunge ușor la stațiile de metrou sau de autobuz, ori la linia de tramvai. Ai acces rapid către autostrada A3 și o distanță mică de mers pe jos până la zona de business. Iar un plus de necontestat, am spune noi, este priveliștea spectaculoasă de care te poți bucura. Majoritatea unităților locative au vedere simultan spre lacul Tei, parcuri și oraș.

În cadrul dezvoltării One High District beneficiezi de:

  • galerie comercială;
  • grădini interioare;
  • sală de sport și locuri de joacă pentru copii;
  • locație excelentă într-o zonă de business;
  • spații verzi, aproape de natură;
  • vederi spectaculoase spre parc, oraș și lac.

Ne dorim să oferim cele mai calitative servicii, pentru ca tu să te bucuri de o experiență la superlativ. Prin urmare, folosim tehnologii de top, căutând soluții sustenabile, cât mai prietenoase cu mediul înconjurător. Unitățile locative și celelalte spații din cadrul One High District au pompe de încălzire pe bază de energie termală, creând astfel o sursă de energie avansată și eco-friendly. Prin utilizarea acestor soluții de tip geo-exchange se reduc costurile pentru încălzirea și răcirea spațiilor. În plus, oferă autonomie pe termen lung și nu emit dioxid de carbon, monoxid de carbon sau alte gaze cu efect de seră care poluează aerul.

One High District va beneficia de cea mai avansată și prietenoasă cu mediul sursă de energie: pompe de încălzire pe bază de energie termală. Soluțiile de tip geo-exchange nu emit dioxid de carbon, monoxid de carbon sau alte gaze cu efect de seră care poluează aerul. În consecință, costurile pentru încălzirea, respectiv răcirea spațiilor, sunt nu doar mai scăzute decât în cazul soluțiilor tradiționale, dar și mai predictibile, oferind autonomie de consum pe termen lung.

Dezvoltarea One High District oferă numeroase facilități integrate. Are 3 căi de acces: Fabrica de Glucoză – Ionel Teodoreanu, Petricani și strada Radu Tudoran, ușor de accesat de către comunitate. Este în proximitatea numeroaselor spații comerciale, hypermarketuri precum Kaufland și alte zone recreative, săli de sport, magazine. Dezvoltarea oferă atât o parcare exterioară, cât și una subterană, cu o capacitate de peste 1.100 de locuri pentru un confort sporit.

Dezvoltarea One High District este de tip mixed-used, oferind comunității apartamente cu design modern, dar și spații comerciale atractive pentru noi puncte de interes pentru o comunitate activă. Amplasat într-o locație excelentă, oferă conectivitate cu numeroase artere importante, autostradă și mijloace de transport. Comunitatea se va bucura de numeroase spații verzi, pompe geo-exchange pentru costuri reduse, design modern, iar lobby-urile vor avea o înălțime de peste 5,5 m înălțime. Unitățile locative vin în plus față de facilitățile integrate, cu priveliști unice spre București, cu vedere la lac și la spațiile verzi generoase. Dezvoltarea este îmbrăcată de o perdea verde de natură, inclusiv cu o bretea de pomi care înconjoară terenul.

Prioritatea noastră este să creăm o dezvoltare modernă și sustenabilă. Dorim ca portofoliul nostru de studio-uri, apartamente de 2,3 sau 4 camere, penthouse sau apartamente cu grădină să ofere o gamă cât mai diversificată, astfel încât clienții noștri să găsească locuința perfectă, în funcție de propriile dorințe și nevoi. De pildă, un studio de 51,90 – 53,68 mp costă între 140.900 - 167.800 euro. În ceea ce privește apartamentele cu 1 sau mai multe dormitoare, poți opta pentru o locuință cu 2 camere, la prețuri între 159.200 - 229.600 euro pentru 60,64 – 73,45 mp, sau poți alege un spațiu mai generos. Descoperă designul și calitatea premium la apartamente 3 camere, cu prețuri între 224.600 - 279.000 euro pentru 85,04 – 114,09 mp. Avem și alte opțiuni care se pliază pe cerințele clienților noștri, inclusiv apartamente 4 camere la prețuri între 313.300 – 645.000 la o suprafață între 129,36 – 138,58 mp. Totodată, poți lua în calcul un penthouse, conceput având la bază elemente contemporane.

Dezvoltarea One High District este construită în zona Fabrica de Glucoză – Floreasca, în sectorul 2 din București. Această dezvoltare îți oferă acces rapid către numeroase puncte de interes, cum ar fi cartierul Floreasca, spații comerciale și locații pentru activități recreative, restaurante, cafenele, săli de sport și zona comercială One Gallery. Există grădiniță și școală în apropierea dezvoltării, precum și hypermarketuri și Promenada Mall. De asemenea, rezidenții pot beneficia de grădiniță și școală în apropierea One High District.

Pentru mai multe informații, te invităm să descoperi comunitatea activă ONE și beneficiile dezvoltării One High District. Programează o întâlnire!

Amplasat într-o zonă centrală, dezvoltarea One High District are la numai 1,5 km distanță Pipera Plaza, iar Promenada Mall se află la 2 km distanță. Este o locație cheie, cu acces la numeroase centre comerciale și supermarketuri, dar și pentru alte experiențe: restaurante, sală de cinema, săli de sport, cafenele sau alte activități recreative.

Pentru iubitorii unui stil de viață activ, dezvoltarea One High District beneficiază de numeroase săli de sport în apropiere. În imediata proximitate a One High District se află două săli de sport World Class, pe Fabrica de Glucoză și în cadrul Pipera Plaza. La doar 5 minute de mers pe jos se află și Blokx Climbing Gym, o sală de cățărare unde te poți recrea într-un mod inedit.

În proximitatea One High District se află un supermarket Kaufland, iar în cadrul Pipera Plaza vă puteți face cumpărăturile și la un hypermarket Lidl. De asemenea, numeroase alte lanțuri de magazine au locații în apropierea dezvoltării.

Dezvoltarea One High District are în apropiere mai multe restaurante atractive, cu bucătării internaționale, ideale pentru a te bucura de preparate delicioase, dar și de o ambianță plăcuță. Poți opta pentru numeroase locații atractive pe care le poți descoperi atât în imediata apropiere a locuinței tale, cât și la câteva minute de mers cu mașina.

Dezvoltarea One High District se află în apropierea parcurilor Verdi, Tei sau Plumbuita. Cei mici și nu numai se pot bucura de zile relaxante și pe malul lacurilor Tei sau Plumbuita. Astfel, te poți recrea în mijlocul naturii, dar beneficia în același timp de tot confortul urban.

One High District
Te interesează proprietățile disponibile sau investițiile imobiliare în One High District?
Phone Sună-neWhatsApp
Loading...