Apartamente și spații comerciale în One High District


Pagina 1 din 19

Concepută în jurul noțiunii de comunitate, care oferă locuitorilor mai mult decât un spațiu de locuit, dezvoltarea One High District însumează 786 de apartamente dispuse în 3 turnuri, 28 de spații comerciale și nu mai puțin de 1.134 locuri de parcare, care vor da naștere unui adevărat cartier premium.


Caută proprietăți

Disponibilitate

Tip

Proiect

Dormitoare

Etaj

Preț

One High District

Te interesează proprietățile disponibile sau investițiile imobiliare în One High District?

One High District

Construită în zona Floreasca - Barbu Văcărescu, pe un teren de aproximativ 25.000 mp, din care mai mult de 30% reprezintă zone verzi, dezvoltarea propune viitorilor rezidenți un stil de viață urban modern și sustenabil, în apartamente cu design contemporan.

Cele 3 turnuri au un lobby modern, cu lift și scări, finisate cu plăci ceramice porțelanate. Fațada este ventilată și termoizolată. Tâmplăriile sunt din aluminiu și PVC, iar terasele au ceramică de exterior flotantă și balustradă din sticlă duplex. Fundatia e facuta cu un radier general. Infrastructura si Suprastructura sunt facute cu un noduri centrale, pereti, stalpi si grinzi din beton armat. Confortul termic in fiecare apartament, pe perioada de vara, va fi asigurat prin montarea unor sisteme pe baza de apa racita, tip ventiloconvectoare. Prepararea apei calde menajere se va face printr-un sistem hibrid, prin intermediul unor pompe de caldura sol-apa si prin intermediul centralei termice pe gaz, a unor schimbatoarelor de caldura si a unor rezervoare de acumulare, amplasate in camera special amenajate in subsolul cladirilor. Instalaţia electrică este dimensionată pentru tensiunea de 400V trifazat (230V monofazat), 50Hz. Toate Proprietatile Exclusive sunt echipate cu infrastrura de transmitere de date (internet), telefonie si cablu TV (prize de curenti slabi) iar intrarile in apartamente sunt racorduri de fibra optica single mode. Contractele de furnizare vor fi semnate de catre Proprietari.

Ce apartamente găsești in One High District

Apartamentele One High District oferă compartimentări ușoare conform plan arhitectură, încălzire în pardoseală, pardoseală și parchet din lemn stratificat. Pentru băi și grupurile sanitare avem hidroizolație pensulabilă la nivelul pardoselii. Obiectele sanitare sunt sunt lavoare din material compozit alb, obiecte sanitare porțelan alb.
One High District oferă comunității un portofoliu generos de unități locative: studio-uri, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere, apartamente cu 4 camere și penthouse-uri.

Facilități și avantaje

Studio-uri creează spațiul intim, modern, dar conectat cu o comunitate activă și plină de facilități. Unitățile cu 2 camere sunt o locuință perfectă și versatilă, cu un design modern și o terasă atractivă și primitoare. Apartamentele cu 3 și 4 camere sunt desfășurate generoase și inteligent compartimentate, perfecte pentru numeroși membrii. Au spații primitoare, dar și zone private, și o terasă frumoasă pentru momentele împreună. Priveliștile sunt spectaculoase, cu deschidere la zonele verzi ale Bucureștiului. Fiecare duplex este o proprietate de colecție, elegantă, spațioasă și frumoasă. Frumos și generos compartimentate, fiecare unitate are ferestre cu deschidere spre răsărituri magice.

Localizată în sectorul 2 al Bucureștiului, în imediata apropiere a autostrăzii A3, dezvoltarea One High District va oferi acces rapid către cartierul Floreasca, lacul Tei, lacul Floreasca, Pipera, Herăstrău, Aviației, Primăverii, șoseaua Fabrica de Glucoză, zona comercială One Gallery, mall-uri, precum și către alte puncte de interes ale orașului – servicii comerciale și activități recreative, restaurante, cafenele sau sală de sport.

One High District va beneficia de cea mai avansată și prietenoasă cu mediul sursă de energie, pompe de încălzire pe bază de energie termală. Soluțiile de tip geo-exchange nu emit dioxid de carbon, monoxid de carbon sau alte gaze cu efect de seră care poluează aerul. În plus, dat fiind că sistemele geo-exchange nu folosesc cantități mari de gaz, păcură, propan sau cărbune, presupun costuri de operare mai reduse și sunt mai “curate”. În consecință, costurile pentru încălzirea, respectiv răcirea spațiilor, sunt nu doar mai scăzute decât în cazul soluțiilor tradiționale, dar și mai predictibile, oferind autonomie de consum pe termen lung.

One High District


Localizată în sectorul 2 al Bucureștiului, în imediata apropiere a autostrăzii A3, dezvoltarea One High District va oferi acces rapid către cartierul Floreasca, zona comercială One Gallery, mall-uri, precum și către alte puncte de interes ale orașului – servicii comerciale și activități recreative, restaurante, cafenele sau sală de sport.
Phone WhatsApp
Loading...