Apartamente și spații comerciale în One Verdi Park
1/9

One Verdi Park


Map Barbu Văcărescu nr. 164 - București, România

Unul dintre aspectele esențiale ale strategiei One United Properties este crearea de concepte cu accent pe comunitate, care să ofere facilități mutiple pentru viitorii lor rezidenți. Compania dezvoltă clădiri eficiente și durabile din punct de vedere ecologic, în timp ce responsabilitatea și sustenabilitatea reprezintă principalele valori care conturează modul de viață pe care îl promovează compania.

Amplasat în partea de nord a capitalei, la doar câțiva pași distanță față de parc, One Verdi Park este format din cele mai înalte două turnuri rezidențiale din București cu vederi panoramice atât asupra Lacului Tei, cât și Floreasca. Complexul rezidențial de lux remodelează piața imobiliară din București, atât prin tehnologiile utilizate, cât și prin priveliștile sale spectaculoase.

Unități rezidențiale de înaltă calitate

Având apartamente exclusiviste, vederi uimitoare, magazine, galerie de facilități, design inovator și o mulțime de servicii integrate, One Verdi Park simbolizează cu adevărat viitorul locuințelor. Indiferent dacă doriți să vă relaxați, să faceți o plimbare în Parcul Verdi sau să mergeți la cumpărături, One Verdi Park este aproape de toate facilitățile și vă oferă acces rapid către centru, pentru a explora orașul ori de câte ori vă doriți.

Dezvoltarea constă în 2 turnuri cu aproximativ 300 de unități rezidențiale de lux, care sunt perfecte pentru oricine iubește să fie la înălțime, bucurându-se astfel de vederi panoramice spectaculoase. Apartamentele poartă identitatea mărcii ONE în „ADN-ul” lor și oferă viitorilor rezidenți un concept nou si inovativ, de la apartamente premium cu două camere, până la apartamente cu cinci camere și penthouse-uri moderne tip duplex cu șapte camere.

De la priveliștile uimitoare, până la materialele alese cu grijă, unitățile locative din One Verdi Park vor fi spațioase, elegante și pline de lumină naturală, având un design contemporan și finisaje de înaltă calitate. Printre alte facilitati special concepute pentru această dezvoltare, ansamblul rezidențial va beneficia si de trei nivele de parcare subterana si spatii comerciale la parter.

Tipuri apartamente One Verdi Park

Studio / Garsonieră

Vândute integral!

Apartamente 2 camere

62,3 — 72,6 m2

162.000 — 249.000 € + TVA
192.780 — 296.310 € TVA Inclus

Apartamente 3 camere

82,7 — 122,8 m2

233.000 — 525.000 € + TVA
277.270 — 624.750 € TVA Inclus

Apartamente 4 camere

123,7 — 209,3 m2

381.300 — 929.000 € + TVA
453.747 — 1.105.510 € TVA Inclus

Apartamente 5 camere

252,8 m2

969.000 — 1.034.000 € + TVA
1.153.110 — 1.230.460 € TVA Inclus

Duplex 5 camere

335,6 — 366,8 m2

1.520.000 — 1.790.000 € + TVA
1.808.800 — 2.130.100 € TVA Inclus

Penthouse Duplex

903,9 — 945,9 m2

5.150.000 — 6.150.000 € + TVA
6.128.500 — 7.318.500 € TVA Inclus

Cartier


Map Barbu Văcărescu nr. 164 - București, România
One Verdi Park este amplasat pe bulevardul Barbu Văcărescu, in apropiere de centrul orașului, fiind înconjurat de multiple servicii. Complexul beneficiază de faptul că are aeroportul în apropiere și este bine deservit de facilități precum 2 stații de metrou din proximitate, linie de tramvai, autobuz și o distanță de mers pe jos față de Parcul Verdi, Mall Promenada, Cinema și Business Center.

Facilități One Verdi Park

Spații comerciale

Centru sportiv, piscină, teren de tenis, mall, cinema si divertisment la doar cativa pasi distanta.

Vederi panoramice

Vederi panoramice, parcul Verdi la doar cativa pasi distanta.

Apartamente moderne

Materiale de inalta calitate si finisaje impecabile, eficienta energetica, impact minim asupra mediului.

Spații integrate

Spatii comerciale, grădinița, școala și liceu in proximitate.

Parcare subterana

Parcare subterana, 2 stații de metrou, linii de tramvai si autobuz in proximitate.

Proprietăți disponibile în One Verdi Park

Caută proprietăți

Disponibilitate

Tip

Proiect

Dormitoare

Etaj

Preț

Proprietăți disponibile →

Apartamente cu 2 camere de vânzare în One Verdi Park

Apartamente cu 3 camere de vânzare în One Verdi Park

Apartamente cu 4 camere de vânzare în One Verdi Park

Proprietăți disponibile în One Verdi Park

One Verdi Park
Te interesează proprietățile disponibile sau investițiile imobiliare în One Verdi Park?

Programează vizită

Întrebări frecvente One Verdi Park

One Verdi Park este o alegere excelentă din multe puncte de vedere, printre care menționăm amplasarea excelentă în mijlocul unor puncte de interes din București, dar și calitatea premium a proprietăților oferite spre vânzare. Prin definiție, acest ansamblu rezidențial denotă combinația perfectă între priveliștea spectaculoasă, facilitățile integrate, designul contemporan și construcția durabilă și calitativă a unităților rezidențiale. Aici găsești o gamă largă de apartamente sector 2, fiind apartamente noi în București, care îți oferă un grad sporit de confort și relaxare.

Un punct de atracție principal al acestei dezvoltări este zona, desigur. Garantăm calitate, rezistență și confort pentru toate unitățile locative din cadrul dezvoltărilor ONE United Properties. Ceea ce face deosebită această dezvoltare este poziționarea excelentă, reunind numeroase puncte de interes principal. Totodată, datorită acestei poziționări excelente, locuințele alese de locatarii One Verdi Park beneficiază de numeroase spații verzi, lumină naturală, fereastră naturală pe toate înălțimea apartamentului, care să-ți permită să admiri în voie lacul Floreasca.

Pentru finisajele și execuția propriu-zisă a proprietăților din cadrul One Verdi Park s-au folosit materiale de bună calitate și tehnologii de top. De exemplu, iluminatul artificial în clădiri se va realiza cu corpuri de iluminat echipate cu surse LED de diferite caracteristici și grade de protecție la umiditate și praf, în funcție de destinația încăperilor. Structura de rezistență este din beton armat, iar agentul termic preparat în centrală termică este distribuit către apartamente printr-o coloană verticală unică pentru fiecare corp de locuințe.

One Verdi Park este o dezvoltare premium cu două turnuri înalte cu peste 300 de unități locative. Comunitatea ONE din această zonă rezidențială beneficiază de o gamă largă de unități locative, având acces și la diverse beneficii. Aceste proprietăți au încălzire în pardoseală și parchet stratificat. Grupurile sanitare sunt ventilate, bucătăriile sunt amenajate cu plăci ceramice, iar tavanele sunt configurate cu scafe cu racord electric pentru lumina indirectă. Balustradele teraselor sunt din sticlă duplex securizată, iar toate balcoanele sunt iluminate. Fiecare proprietate One Verdi Park creează un mix perfect între comunitatea activă ONE, designul modern și locația cheie. Toate unitățile locative oferă priveliști spectaculoase, un design contemporan și facilități premium. De asemenea, spațiile sunt compartimentate și organizate într-o manieră eficientă, iar finisajele sunt de înaltă calitate.

Descoperă gama noastră de apartamente sector 2, cu o suprafață între 62 și 72 mp. Pentru un plus de confort și un spațiu mai generos, îți punem la dispoziție apartamente 3 camere, cu suprafețe cuprinse între 82 și 122 mp. Pentru familiile numeroase sau care au nevoie de și mai mult spațiu, un apartament cu 4 camere sau unul cu 5 camere ar fi o soluție ideală, având suprafețe între 123 și 252 mp. Mai mult decât atât, în ansamblul rezidențial se găsesc și apartamente duplex 5 camere sau penthouse duplex, foarte spațioase și luminoase. Pentru mai multe detalii privind unitățile locative disponibile, te invităm să iei legătura cu SKIA Real Estate.

Dezvoltarea One Verdi Park se află pe Barbu Văcărescu și oferă acces rapid la cartierele vecine Floreasca, Aviației, Pipera, Herăstrău și Dorobanți. Așadar, acest ansamblu are avantajul de a reuni mai multe zone de interes importante din București.

Pentru mai multe informații, te invităm să descoperi comunitatea activă ONE și beneficiile dezvoltării One Verdi Park. Programează o întâlnire!

One Verdi Park oferă acces rapid la centrul comercial One Gallery din cadrul ansamblului One Floreasca City, dar și la alte servicii comerciale și locații destinate divertismentului. Totodată, în apropiere se află și centrul comercial Promenada Mall. One Verdi Park este o dezvoltare premium din centrul Bucureștiului, amplasată într-o zonă excelentă, fiind aproape de numeroase puncte de interes ale capitalei.

În apropierea străzii Barbu Văcărescu se află sala de fitness Sweat Promenada - Zone313 și World Class Caro, o altă sală de fitness din zonă. Persoanele cu un stil de viață activ, care iubesc mișcarea și vor să aibă un loc special amenajat pentru a face sport sunt în căutarea unor spații care să le ofere aceste condiții și care să fie, în același timp, destul de aproape de locuința lor.

One Dinner este un restaurant de tip fast-food. Un alt restaurant este Gyros Thessalonikis și se caracterizează prin specificul grecesc al mâncării preparate. Iar fiindcă centrul capitalei este un loc plin de nuanțe culturale, poți încerca și Divan, un restaurant cu specific turcesc. De asemenea, Dancing Lobster poate reprezenta o alegere inspirată pentru cei care vor să experimenteze diverse fructe de mare, în rețete specifice gastronomiei portugheze. Așadar, în proximitatea One Verdi Park există numeroase restaurante și cafenele de care te poți bucura oricând.

Locatarii au acces rapid la Parcul Verdi, o adevărată oază de liniște și relaxare. În plus, Lacul Floreasca din apropiere conferă un peisaj de poveste."

One Verdi Park
Te interesează proprietățile disponibile sau investițiile imobiliare în One Verdi Park?
Phone Sună-neWhatsApp
Loading...