Brokerul oficial al One United Properties


SKIA Real Estate este principalul agent de vânzări și închirieri rezidențiale, comerciale și de birouri al One United Properties.

Suntem o echipă de profesioniști care s-au reunit și au creat o relație de afaceri puternică cu cel mai important și inovator dezvoltator imobiliar din București. În timp ce One United Properties proiectează și dezvoltă proiecte multifunctionale, SKIA Real Estate are grijă de închirierea și vânzarea proprietăților rezidențiale care sunt proiectate responsabil si cu atenție pentru potențialii clienți care consideră că „o casă One” este locul în care vor să locuiasca singuri sau împreună cu familiile lor.

Suntem implicați de la bun început în fiecare etapă a dezvoltării unui proiect rezidențial, comercial sau de birouri, de aceea înțelegem si cunoastem foarte bine produsul final pe care One United Properties îl livrează cumparatorilor săi finali, clienților noștri. Având o credinta puternică și știind de fapt că singurul mod de a servi corect un client este de a asculta cu mare atenție nevoile acestora și de a oferi întotdeauna o soluție personalizată, Echipa SKIA Real Estate este aici pentru a-și atinge obiectivul, obiectivul dumneavoastra!

Proprietăți rezidențiale

Apartamente premium, case remarcabil proiectate.

Spații comerciale

Investiții comerciale în cadrul dezvoltărilor multifuncționale.

Spații de birouri

Locații premium pentru companii și afaceri.

Loading...