Garsoniere de vânzare


Pagina 1 din 12

Cu cele mai spectaculoase priveliști din centrul orașului și un design modern, sofisticat, al unui nou stil de viață creativ și vibrant, fiecare studio One United Properties este creat pentru ca tu să te bucuri de momente unice în noua ta locuință.

Descoperă garsonierele și apartamentele tip studio One United Properties care sunt localizate în cele mai importante districte ale Bucureștiului.

Garsonierele sunt poziționate în zonele cheie ale orașului București, cu acces în punctele cheie din: zona Herăstrău, Floreasca, Lacul Tei, Barbu Văcărescu, Primăverii, Aviației, Șoseaua Fabrica de Glucoză, zona Băneasa, Șoseaua Nordului, zona Dorobanți, centrul capitalei, Piața Victoriei, Piața Unirii, precum și zonele de business în partea de Nord, precum Voluntari, Pipera. Fiecare unitate are acces la spații verzi sau ieșire directă la parc, cu vederi spectaculoase către lac și apusuri fabuloase ale orașului. Fiind localizate în cele mai dorite zone ale orașului, garsonierele au acces la comunității vii, spații comerciale, magazine, restaurante, supermarket-uri, cafenele, săli de sport, centre educaționale și alte puncte de interes pentru comunitate. Poziționarea în cele mai importante spații ale orașului oferă și acces la mijloace de transport pentru a facilita circulația și accesul spre arterele principale, zonele de business sau chiar drumuri naționale care fac legătura cu celelalte oraș. Dezvoltările One United Properties sunt proiecte mixed-use, care acoperă și unități locative rezidențiale, dar și spații de office și spații comerciale contemporane.

Garsonierele fac parte din dezvoltări care dispun de certificare verde – Green Homes, oferind experiențe complete și bazându-se pe regenerare urbană ca obiectiv.

Loading...