Apartamente în One Mamaia Nord
1/22

One Mamaia Nord


Map Aleea Lamia nr. 4 - Mamaia, Constanta

Localizat chiar la malul mării, în una dintre cele mai dorite și apreciate zone, One Mamaia Nord conectează cele mai importante puncte și atracții pentru a crea o comunitate vie, a unui stil de viață modern și creativ.

Dezvoltat după conceptul de boutique, One Mamaia Nord oferă o colecție de proprietăți premium, unice prin locație, design și oportunități. Unitățile locative One Mamaia Nord oferă o priveliște spectaculoasă spre mare, situat la doar câțiva pași de nisip și malul mării. Creează un stil de viață unic și activ, chiar în inima restaurantelor, spațiilor comerciale și a zonelor de interes. În plus, au acces direct la plajele private sau cele mai populare și conexiune directă cu drumurile cheie pentru transport.

Apartamente intime și moderne

Apartamente intime și moderne


Proprietățile sunt intime, moderne și au numeroase beneficii pentru comunitate. Fiecare apartament prezintă sisteme de instalare cu poluare scăzută, opțiuni eficiente din punct de vedere energetic, materiale durabile, calitate excelentă a materialelor de interior și fațade ventilate.

Finisaje premium, vedere spectaculoasă

Finisaje premium, vedere spectaculoasă


Designul modern vine cu finisaje premium, din piatră naturală și sticlă pe terasă, securitate ridicată și supraveghere video. Vino acasă la noua ta adresă, chiar pe plajă, cu o vedere spectaculoasă și un design premium, pentru un stil de viață fabulos și o vacanță memorabilă!

Cartier


Map Aleea Lamia nr. 4 - Mamaia, Constanta
Situat în cea mai căutată zonă a stațiunii Mamaia, ansamblul rezidențial One Mamaia Nord este înconjurat de plaje și restaurante și beneficiază de acces direct la plajă privată (plaja H2O). Totodată, este prima dezvoltare rezidențială din Mamaia care dispune de parcare complet subterană.

Proprietăți disponibile în One Mamaia Nord

Caută proprietăți

Disponibilitate

Tip

Proiect

Dormitoare

Etaj

Preț

Proprietăți disponibile →

Apartamente cu 2 camere de vânzare în One Mamaia Nord

Apartamente cu 4 camere de vânzare în One Mamaia Nord

Proprietăți disponibile în One Mamaia Nord

One Mamaia Nord
Te interesează proprietățile disponibile sau investițiile imobiliare în One Mamaia Nord?

Programează vizită

Întrebări frecvente One Mamaia Nord

Această dezvoltare reprezintă îmbinarea perfectă între calitate, amplasare excelentă, vederi panoramice superbe și un stil de viață modern și activ. Are acces direct la plaja privată H2O și conexiune directă cu drumurile cheie pentru transport. One Mamaia Nord are o gamă de apartamente de vânzare la mare și o serie de penthouse Mamaia care conturează o experiență cu adevărat unică pentru actualii și viitorii locatari. Se pune accentul pe priveliște, lumina naturală, stilul elegant în amenajare, iar termoizolația este foarte bună, pentru a oferi un grad sporit de confort.

One Mamaia Nord are un plus de necontestat: poziționarea excelentă, chiar la malul mării. Locatarii au șansa de a-și crea un stil de viață unic și activ, aflându-se în inima restaurantelor, a spațiilor comerciale și a zonelor de interes. Priveliștea spectaculoasă spre mare este un atu, fiindcă te poți bucura de mare, care se află la doar câțiva pași de dezvoltarea One Mamaia Nord.

Dezvoltarea One Mamaia Nord a fost concepută având la bază idei clare de sustenabilitate. Astfel, fiecare apartament are sisteme de instalare cu poluare scăzută și prezintă opțiuni eficiente din punct de vedere energetic. Apartamentele sunt construite din materiale durabile, finisajele din interior au o calitate excelentă, iar fațadele sunt ventilate. Proprietățile au încălzire în pardoseală, parchet dublu stratificat compatibil cu încălzirea în pardoseală, plăci ceramice premium și tâmplărie de aluminiu cu rupere de punte termică. Imobilul va fi dotat cu o instalație de videointerfon. Per total, gama de apartamente litoral oferă o experiență unică și respectă normele privind mediul înconjurător.

Situat chiar la malul mării, acest ansamblu rezidențial oferă acces facil la diverse restaurante, spații comerciale și alte atracții de interes. One Mamaia Nord are un design modern, iar finisajele folosite sunt de tip premium. Terasele sunt din piatră naturală și sticlă, oferind o vedere spectaculoasă spre mare, unde poți admira răsărituri și apusuri de poveste. Siguranța este un aspect important în cadrul dezvoltării One Mamaia Nord, prin urmare nivelul de securitate este unul ridicat, iar imobilul beneficiază de supraveghere video. În plus, clădirea va fi dotată cu o instalație de videointerfon. Dezvoltarea oferă 8 terase generoase, iar zidurile sunt din blocuri ceramice cu goluri verticale. Fațada este ventilată cu termoizolație din vată balzatică. Un alt aspect important de menționat este faptul că această dezvoltare rezidențială este prima din Mamaia care dispune de parcare complet subterană, oferind locuri de parcare pentru locatarii imobilului.

Ansamblul rezidențial are numeroase apartamente de vânzare în Mamaia Constanța. De pildă, avem apartamente 2 camere de 68 mp și apartamente 3 camere, cu suprafațe cuprinse între 79 mp și 119 mp. În funcție de dorințele și nevoile tale, te invităm la o vizionare pentru a te convinge care ar fi opțiunea ideală pentru tine. Pentru cei care au o familie numeroasă sau nevoile lor necesită un spațiu mai generos, avem o serie de apartamente 4 camere Mamaia cu design modern și priveliști incredibile. Totodată, ansamblul oferă o serie de penthouse-uri moderne, pentru o experiență de neegalat. Un penthouse Mamaia cu 4 camere poate avea o suprafață de 177 mp. Toate unitățile locative sunt compartimentate într-o manieră eficientă, iar amenajarea se bazează pe un stil de decor modern și elegant. Există o multitudine de opțiuni și acoperă diverse dorințe și necesități, pentru ca fiecare locatar să se simtă acasă și să trăiască într-o comunitate ideală, având tot confortul necesar unui trai la superlativ. Te invităm să iei legătura cu SKIA Real Estate, pentru a afla toate informațiile dorite.

Pentru mai multe informații, te invităm să descoperi comunitatea activă ONE și beneficiile dezvoltării One Mamaia Nord. Programează o întâlnire!

Dezvoltarea se află chiar pe malul mării, având acces direct la plaja privată H2O. Poziționarea foarte bună oferă locatarilor acces facil către numeroase puncte de atracție din Mamaia și Constanța și este mediul perfect pentru persoanele care își doresc să aibă un stil de viață activ și modern. Astfel, un plus de necontestat al ansamblului rezidențial One Mamaia Nord este amplasarea excelentă pe litoral.

Chiar lângă ansamblul rezidențial se află restaurante cu specific grecesc, cum ar fi Ammos Mamaia sau Ammos Mediterranean Delights & Music. Dacă preferi să mănânci o pizza, poți opta pentru Pizza Lâlemne/Barrels corner, iar altă variantă care se află în zonă este restaurantul Crazy Beach. Pe de altă parte, dacă vrei să te bucuri de un cocktail pe malul mării, poți încerca Beach Bar H2O, situat chiar pe plaja H2O, sau restaurantul IpaNera Restaurant, Cocktail bar & Beach. Dezvoltarea One Mamaia Nord se află în proximitatea multor localuri și restaurante, conturând oportunități inedite de a avea o viață socială cât mai activă.

Persoanele cu o viață de noapte activă se pot bucura de cluburile exclusiviste Loft Mamaia și Nuba Beach Club. Alte cluburi în proximitatea ansamblului rezidențial sunt ARIA Restaurant, Pool & Beach sau Fratelli Beach & Club. O altă atracție de neratat este Sunwaves Festival, care se desfășoară în fiecare an în această zonă. Un lucru este cert, cu o priveliște superbă ca cea oferită de One Mamaia Nord și cu toate atracțiile din jurul său, este imposibil să te plictisești.

One Mamaia Nord
Te interesează proprietățile disponibile sau investițiile imobiliare în One Mamaia Nord?
Phone Sună-neWhatsApp
Loading...