Apartamente și spații comerciale în One Herăstrău Towers
1/4

One Herăstrău Towers


Map Str. Nicolae Caramfil nr. 74A - București, România

Redefinirea vieții contemporane prin dezvoltarea proprietăților multifuncționale care oferă valori incomparabile și o calitate îmbunătățită a vieții reprezintă unul dintre aspectele esențiale ale strategiei One United Properties. Atunci când dezvoltă un proiect, compania își propune să creeze mixul perfect între locație, arhitectură, design, standarde înalte în ceea ce privește construcția și servicii integrate pentru viitorii rezidenți.

One Herăstrău Towers continuă Trilogia One Herăstrău cu 2 turnuri rezidențiale, oferind vederi panoramice asupra Lacului Herăstrău și a zonei de nord a capitalei. Este o dezvoltare cu utilizare mixtă care include unități rezidențiale, de birouri și comerciale, în care toți rezidenții/chiriașii au acces prioritar la numeroase beneficii.

Finisaje de înaltă calitate și materiale durabile

Finisaje de înaltă calitate și materiale durabile


Dezvoltarea reprezinta un avantaj nu numai pentru chiriasii sai, ci si pentru intreaga comunitate si pentru mediu. Construcția este menită să fie o modernizare pentru întreaga zonă, în timp ce magazinele și serviciile disponibile la parter și la primul etaj al clădirii deservesc atât rezidenților, cât și celor care își desfășoară activitatea în zonă sau pur și simplu sunt în trecere.

One Herăstrău Towers beneficiază de un design contemporan elegant, cu finisaje de înaltă calitate și materiale durabile. Baza clădirii are în jur de 5.000 de metri pătrați dedicați spațiilor comerciale și de birouri, în timp ce cele două turnuri cumulează aproximativ 140 de unități rezidențiale, variind de la apartamente premium cu unul până la trei dormitoare și penthouse-uri moderne de tip duplex cu piscine tip infinity. 

Facilități special concepute

Facilități special concepute


Printre celelalte facilități special concepute pentru această dezvoltare, ansamblul rezidențial beneficiază și de două niveluri de parcare subterană.

Dezvoltarea a obținut de la Romania Green Building Council titlul de “Green Homes Certification”— care marchează norme superioare de performanță și sustenabilitate. One Herastrau Towers ofera astfel unitati rezidentiale, spatii comerciale si de birouri construite la standarde extrem de inalte, prietenoase mediului incojurator, durabile și eficiente energetic.

Tipuri apartamente One Herastrau Towers

Apartamente 2 camere

81,4 m2

229.000 € + TVA
272.510 € TVA Inclus

Apartamente 3 camere

103,5 — 122,4 m2

339.000 — 475.000 € + TVA
403.410 — 565.250 € TVA Inclus

Apartamente 4 camere

153,0 m2

449.000 — 506.000 € + TVA
534.310 — 602.140 € TVA Inclus

Penthouse Duplex

281,7 — 381,5 m2

1.195.000 — 1.470.000 € + TVA
1.422.050 — 1.749.300 € TVA Inclus

Cartier


Map Str. Nicolae Caramfil nr. 74A - București, România
One Herăstrău Towers este amplasat în partea de nord a capitalei, în Zona Herăstrău, la doar câțiva pași distanță față de parc. Dezvoltarea beneficiaza de acces rapid la toate mijloacele de transport, fiind bine conectată la liniile de autobuz, tramvai și metrou. Zona reunește toate punctele de interes importante din oraș, fiind și una dintre cele mai exclusiviste zone din nordul Bucureștiului, înconjurată atât de Parcul, cât și de Lacul Herăstrău. Restaurantele, barurile, cluburile de noapte, școlile, grădinițele și centrele comerciale reprezintă doar câteva dintre atracțiile cartierului Herăstrău.

Facilități One Herastrau Towers

Spații comerciale

Magazine și servicii disponibile la parter,

Vederi panoramice

Vederi panoramice, parcul Herăstrău în proximitate.

Apartamente moderne

Materiale de inalta calitate si finisaje impecabile, eficienta energetica, impact minim asupra mediului.

Spații integrate

Restaurante, baruri, cluburi de noapte, școli și centru comercial în imediata apropiere.

Parcare subterana

Parcare subterană, linii de tramvai și autobuz în proximitate.

Proprietăți disponibile în One Herăstrău Towers

Caută proprietăți

Disponibilitate

Tip

Proiect

Dormitoare

Etaj

Preț

Proprietăți disponibile →

Proprietăți disponibile în One Herăstrău Towers

One Herăstrău Towers
Te interesează proprietățile disponibile sau investițiile imobiliare în One Herăstrău Towers?
Phone Sună-neWhatsApp
Loading...