Apartamente în One Floreasca Vista

One Floreasca Vista


Map Str, Zagazului nr. 1 - București, România

One United Properties se concentrează pe dezvoltări premium care sunt aliniate cu viziunea sa în ceea ce privește calitatea și durabilitatea. Atunci când dezvoltă un proiect, compania își propune să creeze mixul perfect între locație, arhitectură, design, standarde înalte în ceea ce privește construcția și servicii integrate pentru viitorii rezidenți.

Continuând să evolueze și să crească valoarea cartierului, One Floreasca Vista va fi un ansamblu rezidențial de înaltă calitate, cu o frumoasă vedere panoramică asupra lacului Floreasca. Dezvoltarea este conceputa ca un complex rezidential de lux, situat intr-o zona linistita si exclusivista, la doar cateva minute distanta de parc.

Cartier


Map Str, Zagazului nr. 1 - București, România
One Floreasca Vista este amplasat în partea de nord a capitalei, în Zona Herăstrău, la doar câțiva pași distanță față de parc. Dezvoltarea beneficiaza de acces rapid la toate mijloacele de transport, fiind bine conectată la liniile de autobuz, tramvai și metrou. Zona reunește toate punctele de interes importante din oraș, fiind și una dintre cele mai exclusiviste zone din nordul Bucureștiului, înconjurată atât de Parcul, cât și de Lacul Herăstrău. Restaurantele, barurile, cluburile de noapte, școlile, grădinițele și centrele comerciale reprezintă doar câteva dintre atracțiile cartierului Herăstrău.

Proprietăți disponibile în One Floreasca Vista

One Floreasca Vista
Te interesează proprietățile disponibile sau investițiile imobiliare în One Floreasca Vista?
Phone Sună-neWhatsApp
Loading...