Apartamente și spații comerciale în One Verdi Park


Pagina 1 din 6

One Verdi Park este o dezvoltare premium situată în centrul Bucureștiului și include două turnuri înalte, cu peste 300 de unități locative, unde rezidenții se vor bucura de priveliști spectaculoase spre Lacul Verdi și Lacul Floreasca. Comunitatea are acces la o gamă largă de unități locative, cu multiple beneficii, iar punctul de referință al dezvoltării este reprezentat de poziționarea excelentă și calitatea impecabilă a apartamentelor.


Caută proprietăți

Disponibilitate

Tip

Proiect

Dormitoare

Etaj

Preț

One Verdi Park

Te interesează proprietățile disponibile sau investițiile imobiliare în One Verdi Park?

One Verdi Park

Ce apartamente gasesti in One Verdi Park

One Verdi Park oferă comunității un portofoliu generos de unități locative: studio-uri, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere, apartamente cu 4 camere și penthouse-uri. Cele 2 turnuri oferă fiecare un lobby spectaculos, cu un design modern și materiale premium. Fațada este ventilata și structura de rezistență a clădirii este realizată din beton armat.

Unitățile locative oferă încălzire în pardoseală, cu parchet stratificat din lemn special pentru sistemele de încălzire prin pardoseală, grupuri sanitare ventilate, bucătării - plăci ceramice, tavane configurate cu scafe cu racord electric pentru lumina indirectă, De asemenea, oferă tâmplărie de aluminiu cu rupere de punte termică, geamuri securizate testate, plăci ceramice de exterior, plafoane tencuite sau cu placări decorative ( material compozit), în funcție de poziția fiecărui apartament. Balustrada de pe terasă este din sticlă duplex securizată și fiecare balcon este iluminat.

Ușile de interior sunt de tip Pinum sau similar, ușa de acces în apartament tip Pinum sau similar, cu securizare laterală și auto închidere, rezistentă la foc. Agentul termic preparat în centrala termică este distribuit către apartamente, printr-o coloană verticală unică pentru fiecare corp de locuințe.

Toate clădirile analizate se încadrează în categoria celor pentru care este obligatorie echiparea cu instalație de hidranți de incendiu interiori conform prevederilor Pentru spațiile exterioare se va asigura stingerea în caz de incendiu cu hidranți exteriori existenți pe domeniul public, alimentați cu apă de la rețeaua orășenească conform aviz.
Iluminatul artificial în clădiri se va realiza cu corpuri de iluminat echipate cu surse LED de diferite caracteristici și grade de protecție la umiditate și praf în funcție de destinația încăperilor.

Apartamente cu 2 camere

Fiecare studio One Verdi Park creează un mix perfect între o locație cheie, design modern și o comunitatea activă ONE. Este un spațiu intim, desfășurat inteligent pe toată suprafața utilă, cu o terasă primitoare. Toate unitățile locative cu 2 camere oferă un design modern, priveliști spectaculoase și facilități premium, perfect pentru un stil de viață activ.

Apartamente cu 3 camere

Apartamentele cu 3 camere One Verdi Park îmbracă priveliștile spectaculoase și numeroasele beneficii în unități locative premium. Elegant amplasate și inteligent desfășurate, fiecare unitate rezidențială cu 3 camere este spațios compartimentată, cu ferestre înalte pe toată înălțimea apartamentului, design modern și finisaje premium. Pornim de la bucătării generoase și primitoare cu priveliști spectaculoase, la dormitoare intime și elegante pentru ca tu să te bucuri de locuință mult visată.

Apartamente cu 4+ camere

Unitățile locative One Verdi Park cu 4 camere oferă printre cele mai frumoase priveliști spre lacul Verdi și lacul Floreasca și creează un mix elegant pentru un stil de viață activ. Inteligent compartimentate și generos desfășurate, fiecare unitate locativă conectează designul modern cu facilitățile premium, într-o adevărată experiență

Penthouse

O colecție unică de duplexuri și penthouse-uri One Verdi Park oferă priveliști spectaculoase către București, spre lacul Verdi și lacul Floreasca și ai o panoramă unică, unde lumini orașului dansează. Te invită să descoperi experiența unică ONE, prin poziționarea excelentă și locația spectaculoasă . Ai parte de numeroase spații verzi, lumină naturală, ferestre înalte pe toată înălțimea apartamentului și detalii premium.

Facilitati si avantaje

One Verdi Park este situat pe Barbu Văcărescu, oferind acces rapid la Parcul Verdi, lacul Floreasca, cartierele Floreasca, Aviației, Pipera, Herăstrău și Dorobanți, centrul comercial One Gallery din cadrul One Floreasca City, precum și către multiple puncte de interes ale orașului: servicii comerciale și locații creative, entertainment, restaurante, cafenele, săli de sport. În plus, ești la doar câțiva pași de Șoseaua Fabrica de Glucoză, unde sunt noile dezvoltări One Lake Club și One High District, dar și în proximitatea mall-ului Promenada, unde este noua dezvoltare One Floreasca Towers.

One Verdi Park


One Verdi Park este amplasat pe bulevardul Barbu Văcărescu, in apropiere de centrul orașului, fiind înconjurat de multiple servicii. Complexul beneficiază de faptul că are aeroportul în apropiere și este bine deservit de facilități precum 2 stații de metrou din proximitate, linie de tramvai, autobuz și o distanță de mers pe jos față de Parcul Verdi, Mall Promenada, Cinema și Business Center.
Phone WhatsApp
Loading...