Garsonieră de închiriat în One Mircea Eliade

Bld. Mircea Eliade nr. 16B - Bucharest, RomaniaOne Mircea Eliade
Această proprietate nu mai este disponibilă.
Toate proprietățile disponibile →
750 € + TVA
893 € TVA Inclus
Search 1 1 dormitor
Search 1 1 baie
Area 41,70 m²

Planurile și imaginile prezentate au doar scop informativ. Vă rugăm să citiți clauza de declinare a răspunderii aici.

SKR0990

Noua ta locuință este aici, în una dintre cele mai active și importante zone din București: dezvoltarea One Mircea Eliade. Descoperă studio-ul tău ONE, localizat excelent în zona de Nord, cu acces la numeroase facilități, zone comerciale, spații de birouri și alte puncte de interes, precum și mijloacele de transport și conexiuni cu cele mai importante artere din București. Este un studio modern, care respectă cele mai înalte standarde de calitate și siguranță, cu finisaje premium, durabile, atenție pentru detalii și un design modern, atractiv, de care te vei îndrăgosti de la prima întâlnire.

Studio-ul face parte dintr-o dezvoltare verde, modernă, cu un lobby elegant, supraveghere full-time și parcare privată. Dezvoltarea One Mircea Eliade face parte din complexul multifuncțional One Floreasca City, unde oferim rezidenților diversitate prin unitățile locative premium, restaurantele, cafenelele și alte spații comerciale, dar și birouri moderne. One Tower este deja recunoscut ca un pilon al comunității de business, iar One Gallery face parte din strategia de regenerare urbană a companiei One United Properties și va oferi o serie de spații comerciale atractive pentru comunitate.

Alătură-te comunității active ONE și alege experiența noastră unică!

Detalii garsonieră

Această proprietate nu mai este disponibilă.

Toate proprietățile disponibile →
Etaj:
Etaj 3 din 20
Suprafață:
41,70 m²
Dormitoare:
1 dormitor
Băi:
1 baie
Terasă:
10,50 m²
Mobilat:
YES
Parcare:
1-150 Euro + TVA
Chirie:
750 € + TVA
893 € TVA Inclus
Disponibilitate:
Închiriere
Proiect:
One Mircea Eliade
Etaje clădire:
20
Tip imobil:
mixt
Clasă energetică:
A
Structură clădire:
beton
Starea clădirii:
finalizată
Anul finalizării:
2021
Sector:
Sector 1
Cartier:
Floreasca; Dorobanți; Primăverii

Programează vizită

One Mircea Eliade


One Mircea Eliade este amplasat în partea de nord a capitalei, în Zona Floreasca, la doar câțiva pași distanță față de parc. Dezvoltarea beneficiaza de acces rapid la toate mijloacele de transport, fiind bine conectată la liniile de autobuz, tramvai și metrou. Zona reunește toate punctele de interes importante din oraș, fiind și una dintre cele mai exclusiviste zone din nordul Bucureștiului, înconjurată atât de Parcul, cât și de Lacul Floreasca. Restaurantele, barurile, cluburile de noapte, școlile, grădinițele și centrele comerciale reprezintă doar câteva dintre atracțiile cartierului Floreasca.
One Mircea Eliade
Te interesează proprietățile disponibile sau investițiile imobiliare în One Mircea Eliade?
Loading...