Apartamente cu 2, 3, 4 camere în One Mircea Eliade


Pagina 1 din 4

One Mircea Eliade este o dezvoltare premium situată în inima Bucureștiului și include trei turnuri înalte cu peste 245 unități rezidențiale. One Mircea Eliade face parte dintr-un complex mixt inovator: One Floreasca City – o dezvoltare imobiliară multifuncțională ce implică trei componente – rezidențial, de birou și comercial. Situat în cartierul Floreasca, One Mircea Eliade reprezintă componenta rezidențială ce cuprinde trei blocuri exclusiviste de apartamente cu finisaje premium, oferind vederi panoramice asupra Lacului și Parcului Floreasca.


Caută proprietăți

Disponibilitate

Tip

Proiect

Dormitoare

Etaj

Preț

One Mircea Eliade

Te interesează proprietățile disponibile sau investițiile imobiliare în One Mircea Eliade?

One Mircea Eliade

Ce apartamente gasesti in One Mircea Eliade

Comunitatea are acces la o gamă largă de unități locative, cu multiple beneficii, iar punctul de referință al dezvoltării va fi reprezentat de colecția de penthouse-uri premium, cu tavan înalt și ferestre spectaculos amplasate pe toata înălțimea apartamentului, cu vederi panoramice superbe către Lacul Floreasca. Dezvoltarea este situată pe o suprafață totală de teren de aproximativ 2,8 hectare, oferind apartamente premium cu unul până la trei dormitoare și penthouse-uri cu trei până la patru dormitoare.

Fațada este din perete cortină în sistem unitar cu panouri termoizolante din sticlă securizată. Ușile din dezvoltare sunt filomuro barausse. Structura de rezistență este din beton armat, respectând cele mai exigente normative. Clădirea este dotată cu instalație de stins incendiul cu hidranți interiori, alimentata de la bazinul de incendiu dedicat acestei instalații. Pentru spațiile exterioare se va asigura stingerea în caz de incendiu din hidranți exteriori existenți pe domeniul public, alimentați cu apa de la rețeaua orășeneasca.

Toate interioarele sunt vopsite alb, conform planului de arhitectură, au sistem de apă cu încălzire în pardoseală, parchetul este din lemn stratificat. În spațiile sanitate din fiecare unitate locativă avem hidroizolație pensulabilă la nivelul pardoselii, plăci ceramice porțelanate și rectificate pentru pardoseală și pereți. Toate proprietățile sunt echipate cu infrastructură de transmitere date și cablu și racorduri de fibră optică. Confortul termic pe timpul verii se va realiza prin montarea unor sisteme de tip VRV racordate la grile liniare de refulare si aspirație, prin tubulaturi izolate (pentru refularea aerului), respectiv neizolate pentru aspirația aerului din încăperi.

One Mircea Eliade oferă comunității un portofoliu generos de unități locative. Cele 3 turnuri oferă o zonă de lobby premium, primitoare.

Fiecare studio One Mircea Eliade creează un mix perfect între o locație cheie, design modern și o comunitatea activă ONE. Este un spațiu intim, desfășurat inteligent pe toată suprafața utilă, cu o terasă primitoare. Toate unitățile locative cu 2 camere oferă un design modern, priveliști spectaculoase și facilități premium, perfect pentru un stil de viață activ.

Apartamente cu 3 camere

Apartamentele cu 3 camere One Mircea Eliade îmbracă priveliștile spectaculoase și numeroasele beneficii în unități locative premium. Elegant amplasate și inteligent desfășurate, fiecare unitate rezidențială cu 3 camere este spațios compartimentată, cu ferestre înalte pe toată înălțimea apartamentului, design modern și finisaje premium. Pornim de la bucătării generoase și primitoare cu priveliști spectaculoase, la dormitoare intime și elegante pentru ca tu să te bucuri de locuință mult visată.

Apartamente cu 4+ camere

Unitățile locative One Mircea Eliade cu 4 camere oferă printre cele mai frumoase priveliști spre lacul Floreasca și creează un mix elegant pentru un stil de viață activ. Inteligent compartimentate și generos desfășurate, fiecare unitate locativă conectează designul modern cu facilitățile premium, într-o adevărată experiență.

Penthouse

O colecție unică One Mircea Eliade formată din cele mai atractive penthouse-uri cu priveliști spectaculoase către lacul Floreasca, te invită să descoperi experiența unică ONE. Ai parte de numeroase spații verzi, lumină naturală, ferestre înalte pe toată înălțimea apartamentului și detalii premium.

Facilitati si avantaje

One Mircea Eliade este amplasat în partea de Nord a capitalei, în Zona Floreasca, la doar câțiva pași distanță față de parc. Dezvoltarea beneficiază de acces rapid la toate mijloacele de transport, fiind bine conectată la liniile de autobuz, tramvai și metrou. Zona reunește toate punctele de interes importante din oraș, fiind și una dintre cele mai exclusiviste zone din nordul Bucureștiului, înconjurată atât de Parcul, cât și de Lacul Floreasca. Restaurantele, barurile, cluburile de noapte, școlile, grădinițele și centrele comerciale reprezintă doar câteva dintre atracțiile cartierului Floreasca.

One Mircea Eliade


One Mircea Eliade este amplasat în partea de nord a capitalei, în Zona Floreasca, la doar câțiva pași distanță față de parc. Dezvoltarea beneficiaza de acces rapid la toate mijloacele de transport, fiind bine conectată la liniile de autobuz, tramvai și metrou. Zona reunește toate punctele de interes importante din oraș, fiind și una dintre cele mai exclusiviste zone din nordul Bucureștiului, înconjurată atât de Parcul, cât și de Lacul Floreasca. Restaurantele, barurile, cluburile de noapte, școlile, grădinițele și centrele comerciale reprezintă doar câteva dintre atracțiile cartierului Floreasca.
Phone WhatsApp
Loading...