Beneficii pentru sănătate

A locui în apropierea plajei este benefic pentru sănătate. De la sunetele liniștitoare ale valurilor până la cantitățile crescute de vitamina D, sănătatea ta se poate îmbunătăți atunci când locuiești în apropierea plajei chiar și atunci când rutina zilnică nu se schimbă.

Briza mării, apa oceanului și soarele prelungit, toate acestea oferă beneficii pentru sănătate care sunt specifice zonelor de la malul mării.

În plus, persoanele care locuiesc în apropierea plajei au tendința de a face mai multă activitate fizică. Se pare că briza mării și soarele fac minuni pentru sănătate din moment ce majoritatea oamenilor care locuiește în apropierea plajei pare să ducă un stil de viață mai activ. Plaja îi inspiră pe locuitori să iasă și să facă mai multă mișcare, ceea ce nu poate fi decât benefic pentru sănătate. Într-o perioadă în care stilul de viață sedentar a devenit comun, acest avantaj este deosebit de valoros.

Beneficii pentru viața socială

Cartierele rezidențiale din apropierea plajelor populare sunt pline de facilități și opțiuni de divertisment.

În timp ce fiecare plajă are propriul farmec, plajele populare au multe beneficii. Acest lucru înseamnă că în stațiune se regăsesc centre comerciale, restaurante și locuri de divertisment pentru a deservi turiștii în sezonul estival. În calitate de rezident, poți profita de acestea pe tot parcursul anului.

În stațiuni vei găsi parcuri acvatice, restaurante de renume, cinematografe, săli de spectacole, iar ca rezident vei putea profita de experiențe inedite fără a fi nevoit să cauți prea mult.

În plus, casele de lângă plajă sunt excelente pentru familii. Vremea prietenoasă permite familiilor să petreacă mai mult timp în aer liber, iar zona turistică prezintă multe oportunități specifice. De exemplu, în zonele cu plaje populare există multe afaceri mici, locale, care oferă oportunități ample pentru adolescenți de a obține experiență în muncă.

Beneficii pentru relaxarea minții

Beneficii pentru relaxarea minții

Plajele oferă unele dintre cele mai frumoase priveliști. Dacă ești un iubitor al naturii, știi că nu vei găsi un loc mai bun pentru a te bucura de răsărit sau de un apus mirific decât pe plajă.

Întinderea nesfârșită de apă creează fundalul perfect pentru apusurile de soare superbe și liniștitoare. Dacă locuiești în apropierea plajei, poți profita de aceste priveliști ori de câte ori dorești.

De asemenea, o proprietate la malul mării poate însemna reședința ideală în care să te retragi după pensionare. În zonele cu plajă, vremea este adesea mai prietenoasă decât alte zone din țară și intervin mai puține variații de temperatură între anotimpuri. Deși există, cu siguranță, avantaje în a avea patru anotimpuri distincte, multe persoane își doresc, după retragerea din activitate, să se bucure de confortul termic pe care îl oferă zonele de plajă.

Astfel, o proprietate la malul mării ar putea fi exact ceea ce cauți pentru a-ți petrece timpul după ce te retragi din activitate.

Crezi că litoralul este doar pentru plajă și relaxare? Mai gândește-te! Descoperă avantajele deținerii unei proprietăți la malul mării și din perspectiva unei investiții. Consultă oferta imobiliară One Mamaia Nord!

Excelente oportunități de investiții

Excelente oportunități de investiții

Rentabilitatea proprietăților din destinațiile turistice este excelentă, deoarece această piață imobiliară este una dintre cele mai profitabile. Zona de Nord a litoralului românesc s-a dezvoltat într-un ritm accelerat în ultimul deceniu, devenind atractivă pentru turiști și pentru investitorii imobiliari, deopotrivă.

Mamaia este stațiunea de top de pe litoralul românesc cunoscută și apreciată datorită plajei întinse, nisipului fin și numeroaselor opțiuni de relaxare și petrecere a timpului liber. Există o mulțime de magazine, restaurante, terase, cluburi, pub-uri și numeroase atracții turistice: Satul de Vacanță, Parcul acvatic Aqua Magic, gondola și Lacul Siutghiol.

Infrastructura din Mamaia oferă cartiere moderne, zone comerciale, restaurante exclusiviste și activități de divertisment, facilități de wellness, peisaje frumoase și activități pentru toate vârstele.

Toate acestea au contribuit la transformarea pieței imobiliare din Mamaia dintr-o destinație de plajă într-una dintre cele mai profitabile opțiuni de investiții imobiliare.

O strategie sigură de investiții în imobiliare este să lucrezi cu profesioniști atunci când achiziționezi un imobil. Consultă oferta One Mamaia Nord pentru a te convinge că ești la un pas distanță de o investiție profitabilă!

Un lucru care deosebește o proprietate pe plajă de alte proprietăți imobiliare este faptul că suprafața de teren cu vedere la mare este extrem de limitată, ceea ce reprezintă o mare oportunitate de investiție. Astfel, proprietățile amplasate strategic lângă plajă câștigă rapid puncte pe scara investițiilor profitabile, deoarece cu cât oferta este mai mică, cu atât prețul este mai mare.

Randament bun din închirieri

Randament bun din închirieri

Investiția într-o reședință sau într-un apartament pe plajă nu oferă doar oportunitatea de a te bucura de o vreme prietenoasă și de briza mării, ci și beneficiile unui randament bun datorită cererii ridicate, a vremii, a priveliștii, a locației și a serviciilor.

A deține o proprietate într-o destinație de vacanță populară poate genera un venit substanțial din închiriere.

Multe persoane cumpără o proprietate pe plajă pentru a fi reședința lor principală. Cu toate acestea, mulți alții le cumpără ca a doua proprietate sau casă de vacanță. Asta deoarece casele sau apartamentele pe plajă sunt proprietăți de închiriat excelente.

Dacă te încadrezi în categoria celor interesați să facă și profit de pe urma unei proprietăți bine poziționate, poți alege să închiriezi locuința de pe plajă în perioadele în care nu locuiești acolo. Acest lucru creează o oportunitate unică de a genera un venit pasiv care, în multe cazuri, poate chiar să plătească ratele lunare pe proprietatea în sine.

Casele și apartamentele de pe plajă sunt proprietăți la mare căutare, deoarece există întotdeauna persoane care doresc să se relaxeze la malul mării și să se cazeze în locații confortabile. În România, dezvoltările care au avut mai mult avânt și o rentabilitate mai mare sunt reprezentate de proprietățile în zone exclusiviste, precum Mamaia, în special zona de Nord a stațiunii.

Industria imobiliară a devenit un mecanism sigur de investiții și există proprietăți care au un randament economic foarte mare: proprietățile de pe plajă. Descoperă dezvoltarea rezidențială One Mamaia Nord și identifică opțiuni profitabile de investiții în imobiliare!

Investiție profitabilă pe termen lung

Printre alte strategii de investiții, investiția în proprietăți poate fi foarte profitabilă atunci când este bine evaluată. Iată care sunt factorii pe care trebuie să îi ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o proprietate pentru a face profit:

  • Locația: investiția în proprietăți imobiliare necesită o anumită locație pentru a avea succes.

  • Prețul și valoarea imobilului.

  • Suprafața: metrii pătrați pot afecta prețul proprietății și, cel mai important, ambianța acesteia. Cu cât proprietatea este mai mare, cu atât mai multe facilități va avea.

  • Designul: un investitor imobiliar trebuie să se asigure că finisajele sunt realizate cu materiale de calitate.

Dacă ai în plan să achiziționezi o locuință ca un bun pe termen lung, este greu de negat potențialul de investiție al proprietăților de pe plajă. Acestea tind să obțină un randament ridicat. Astfel, există șanse mari ca valoarea casei tale de pe plajă să se aprecieze în timp. Acest lucru este valabil mai ales în zonele cu potențial de a deveni centre turistice populare.

Imobiliarele sunt, în continuare, printre cele mai profitabile investiții, iar proprietățile de pe plajă au un potențial greu de egalat. Începe și încheie căutarea unei investiții imobiliare profitabile cu oferta One Mamaia Nord!

Așadar, beneficiile deținerii unui apartament lângă plajă sunt numeroase și acoperă o plajă vastă de domenii, de la sănătate la viață socială și investiții.

Sursa foto Shutterstock.com.