Vila duplex în Pipera, cu 6 camere

Tudor Arghezi 11, Pipera (Voluntari)
610.000 € + TVA
725.900 € TVA Inclus
Search 4 4 dormitoare
Search 5 5 băi
Area 215,00 m²

Planurile și imaginile prezentate au doar scop informativ. Vă rugăm să citiți clauza de declinare a răspunderii aici.

SKS1463

Vila duplex este localizată în zona de Nord, cu deschidere spre numeroase spații verzi, astfel conectând natura cu confortul locuinței. Este construită conform unor standarde înalte de calitate, cu principii ergonomice și finisaje premium. Vila este inteligent compartimentată și modernă, cu tonuri calde și lumină naturală.

Dezvoltarea este înconjurată atât de o zonă verde atractivă pentru relaxare, cât și de spații comerciale, restaurante, școli private pentru un stil de viață activ.

Vila duplex prezintă numeroase facilități integrate: sistem de supraveghere video, loc de joacă pentru copii, zona verde, sistem de avertizare la incendii, spațiu de socializare, sistem de încălzire în pardoseală, centru fitness.

De asemenea, compartimentarea casei este inteligentă și permite utilizarea optimă a spațiului, fără pierderi inutile de suprafețe. Vila este aproape de natură, oferind o oază de liniște, înconjurată de numeroase spații comerciale.

Are acces urban facil, vila este situată în Pipera, oferă acces rapid către aeroport, polul principal de birouri situat între Dimitrie Pompeiu și Floreasca, centura Bucureștiului, dar și mijloace de transport în comun aflate în proximitate.

Detalii vilă

Etaje:
P+1+M
Suprafață:
215,00 m²
Dormitoare:
4 dormitoare
Bucătării:
1 bucătărie
Băi:
5 băi
Gradină:
42,00 m²
Mobilat:
Da
Parcare:
2e
Preț:
610.000 € + TVA
725.900 € TVA Inclus
Disponibilitate:
Vânzare
Anul construirii:
2023

Programează vizită

Loading...