Vilă cu 6 camere de vânzare în Dorobanți - Floreasca

Această proprietate nu mai este disponibilă.
Toate proprietățile disponibile →
1.700.000 € + TVA
2.023.000 € TVA Inclus
Search 5 5 dormitoare
Search 4 4 băi
Area 366,00 m²

Planurile și imaginile prezentate au doar scop informativ. Vă rugăm să citiți clauza de declinare a răspunderii aici.

SKS0226

Proprietare contemporană de vânzare într-una dintre cele mai apreciate zone din București, Dorobanți – Floreasca.

Cu un spațiu generos, proprietatea este inteligent compartimentată cu 5 dormitoare, 4 băi, o terase perfecte pentru relaxare și grădină. Este poziționată pe o stradă cu sens unic, cu trafic redus, deschisă doar rezidenților din proximitate.

Este foarte bine poziționată, în apropiere de numeroase spații comerciale, magazine, restaurante și zone de entertainment pentru comunitate.

Locuința este complet utilată și mobilată, cu un design modern, care pune în valoare elemente premium de lemn și piatră decorativă, dar și cromatica deosebită. Camerele sunt spațioase și creează o atmosferă unică prin sistemul de iluminare modern, dar și lumina naturală.

Livingul și zona de dining sunt punctele cheie ale locuinței, care se deschid spre o terasă generoasă, care oferă un spațiu verde, elegant și liniștit.

Dormitorul matrimonial de 44 mp2 este fabulos prin design și funcționalitate. Este poziționat la ultimul etaj din casă, al doilea, dovedind că traiul în centrul orașului poate fi o experiență privată și relaxantă.

Înconjurat de vegetație și case cu o înălțime mai mică, terasa cu șezlonguri oferă o oază de liniște, chiar în mijlocul orașului, înconjurată de ciripitul păsărilor și foșnetul copacilor.

Vila are un demisol modern, special gândit pentru zona de entertainment, cu living, dormitor, o bucătărie, o baie și o zona de spălătorie.

Vila oferă 2 locuri de parcare private.

 

Detalii vilă

Această proprietate nu mai este disponibilă.

Toate proprietățile disponibile →
Etaje:
P+1
Suprafață:
366,00 m²
Dormitoare:
5 dormitoare
Băi:
4 băi
Terasă:
103,00 m²
Mobilat:
Da
Parcare:
1
Preț:
1.700.000 € + TVA
2.023.000 € TVA Inclus
Disponibilitate:
Vânzare

Programează vizită

Loading...