Penthouse cu 5 camere de vânzare în One Floreasca Vista

Str, Zagazului nr. 1 - București, RomâniaOne Floreasca Vista
3.000.000 € + TVA
3.570.000 € TVA Inclus
Search 4 4 dormitoare
Search 4 4 băi
Area 243,00 m²

Planurile și imaginile prezentate au doar scop informativ. Vă rugăm să citiți clauza de declinare a răspunderii aici.

SKS1313

Penthouse Triplex extraordinar, cu piscină și vedere panoramică asupra Lacului Floreasca, într-unul dintre cele mai râvnite proiecte rezidențiale din București, ONE FLOREASCA VISTA.

Cunoscut pentru faimoasele sale penthouse-uri, dezvoltatorul nu dezamăgește niciodată și mereu livrează proprietăți unice, premium, cu detalii de neuitat.

Proiectul boutique construit pe malul Lacului Floreasca are numeroase facilități pentru proprietari săi: apartamente exclusive, design modern și facilități integrate, elemente sustenabile, o comunitate de invidiat și acces la cele mai în vogă locuri.

Această proprietate unică cu 4 dormitoare oferă o experiență unică în București, o terasă generoasă cu piscină modernă în inima orașului, cu un sistem integrat de înot contra current.

Fără îndoială, confortul întâlnește designul modern, desfășurat atractiv pe o suprafață de 546 de metri pătrați, împărțit strategic pe 3 etaje, terasa măsurând 232 de metri pătrați. Întreaga locuință are un sistem smart-home KNX. Sistemul de climatizare este inovativ, cu control al umidității și încălzire în pardoseală. 

Conceptul unic al locuinței oferă un design modern, contemporan, unde sunt puse în valoare finisajele premium și detaliile de cea mai înaltă calitate. Elemente arhitecturale și decorative din lemn, ceramică și piele sunt combinate, învitând într-o călătorie a designului.

 

Proprietatea se vinde mobilată și utilată și are 2 locuri de parcare subterane și un spațiu de depozitare.

 

Detalii penthouse

Etaj:
Etaj 5 din 6
Suprafață:
243,00 m²Area Vezi schița
Dormitoare:
4 dormitoare
Băi:
4 băi
Terasă:
232,00 m²
Parcare:
2e
Preț:
3.000.000 € + TVA
3.570.000 € TVA Inclus
Disponibilitate:
Vânzare
Proiect:
One Floreasca Vista
Etaje clădire:
6
Tip imobil:
bloc locuințe
Clasă energetică:
A
Structură clădire:
brick/concrete
Starea clădirii:
finished/completed
Anul finalizării:
2022
Sector:
Sector 1
Cartier:
Herăstrău; Aviației; Băneasa; Nordului

Programează vizită

One Floreasca Vista


One Floreasca Vista este amplasat în partea de nord a capitalei, în Zona Herăstrău, la doar câțiva pași distanță față de parc. Dezvoltarea beneficiaza de acces rapid la toate mijloacele de transport, fiind bine conectată la liniile de autobuz, tramvai și metrou. Zona reunește toate punctele de interes importante din oraș, fiind și una dintre cele mai exclusiviste zone din nordul Bucureștiului, înconjurată atât de Parcul, cât și de Lacul Herăstrău. Restaurantele, barurile, cluburile de noapte, școlile, grădinițele și centrele comerciale reprezintă doar câteva dintre atracțiile cartierului Herăstrău.
One Floreasca Vista
Te interesează proprietățile disponibile sau investițiile imobiliare în One Floreasca Vista?
Loading...