Apartament nou cu 3 camere de vânzare în One Cotroceni Park

Șos. Progresului, nr. 1 - București, RomaniaOne Cotroceni Park
195.000 € + TVA
232.050 € TVA Inclus
Search 2 2 dormitoare
Search 2 2 băi
Area 93,50 m²

Planurile și imaginile prezentate au doar scop informativ. Vă rugăm să citiți clauza de declinare a răspunderii aici.

SKS1029

One Cotroceni Park este un proiect multifunctional compus din 8 cladiri rezidentiale si o companenta de office. Aceasta dezvoltare mixta va concentra intr-un singur concept o varietate mare de facilitati si beneficii, in cadrul unei locatii strategice, la cativa pasi de linia de metrou M6 (Academia Militara) si statia principala de tramvai si autobuz, cu acces facil catre centrul orasului sau orice alta zona din Bucuresti.

Situat in vecinatatea Academiei Militare, a Gradinii Botanice si a Palatului Cotroceni, proiectul va beneficia de: zone verzi, sala de fitness cu piscina semiolimpica, restaurante, cafenele, terase, magazine mixte, farmacie, servicii de curatatorie și spalatorie, birouri dinamice, apartamente de locuit exclusiviste, facilitati educationale.

Dezvoltarea rezidentiala beneficiaza de trei niveluri de parcare subterana, spatii comerciale la parter, birouri mici la primul etaj, apartamente cu gradina la etajul al doilea si penthouse-uri la etajele superioare. Turnurile rezidentiale sunt dispuse pe 11D etaje, la etajele superioare se regasesc preponderant apartamente cu 3 si 4 camere, pe cand etajele intermediare sunt ocupate de apartamente cu 2 camere.

Data de finalizare a proiectului este Octombrie 2023, etapa cladirilor rezidentiale urmand a fi dezvoltata si finalizata simultan.

Apartamentele se predau la cheie, finisate si echipate cu: incalzire centralizata cu centrala termica individuala pe fiecare turn in parte, incalzire in pardoseala cu termostate de ajustare a temperaturii pe fiecare camera in parte, sistem de aer conditionat, parchet multistratificat, usi de interior, obiecte sanitare, cazi sau dusuri walk in, preinstalari pentru zona de bucatarie, pregatire instalatii pentru masina de spalat vase si masina de spalat rufe.

Detalii apartament

Etaj:
Etaj 9 din 12
Suprafață:
93,50 m²
Dormitoare:
2 dormitoare
Băi:
2 băi
Terasă:
7,20 m²
Preț:
195.000 € + TVA
232.050 € TVA Inclus
Disponibilitate:
Vânzare
Proiect:
One Cotroceni Park
Etaje clădire:
12
Tip imobil:
mixt
Clasă energetică:
A
Structură clădire:
beton
Starea clădirii:
în curs de construire
Anul finalizării:
2023
Sector:
Sector 5
Cartier:
Cotroceni

Programează vizită

One Cotroceni Park


Situat în interiorul inelului principal al capitalei, One Cotroceni Park este singura dezvoltare cu utilizare mixtă ce beneficiază de acces direct la metrou. Complexul este bine conectat cu 6 stații de metrou și mai multe linii de transport atât pentru autobuz, cât și pentru tramvai, oferind acces rapid catre centrul orașului sau catre orice altă zonă a Bucureștiului, inclusiv Aeroportul Internațional Henri Coandă, Universitatea Politehnică sau Academia Militară. Zona asigură accesul la mai multe servicii și facilități, Grădina Botanică fiind la doar 10 minute distanță, în timp ce cel mai mare centru comercial din România se află în imediata apropiere, cu numeroase opțiuni pentru cumpărături, restaurante, cinema și fitness.
One Cotroceni Park
Te interesează proprietățile disponibile sau investițiile imobiliare în One Cotroceni Park?
Loading...