Apartamente și spații comerciale în One Floreasca Towers


Pagina 1 din 8

One Floreasca Towers este o dezvoltare premium situată în centrul zonei de business a Bucureștiului și va include două turnuri înalte de 14 etaje fiecare cu 208 unități rezidențiale. Comunitatea are acces la o gamă largă de unități locative, cu multiple beneficii, iar punctul de referință al dezvoltării va fi reprezentat de colecția de penthouse-uri premium, cu tavan înalt și ferestre spectaculos amplasate pe toata înălțimea apartamentului, cu vederi panoramice superbe către Lacul Floreasca. Dezvoltarea este situată pe un teren de aproximativ 5.600 mp pe strada Gara Floreasca.


Caută proprietăți

Disponibilitate

Tip

Proiect

Dormitoare

Etaj

Preț

One Floreasca Towers

Te interesează proprietățile disponibile sau investițiile imobiliare în One Floreasca Towers?

One Floreasca Towers

Ce apartamente gasesti in One Floreasca Towers

One Floreasca towers oferă comunității un portofoliu generos de unități locative: studio-uri, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere, apartamente cu 4 camere și penthouse-uri. Cele 2 turnuri cu 14 etaje fiecare, cu o zonă de lobby premium din plăci ceramice porțelanate. Cele două turnuri beneficiază de o zonă pietonală conectată cu aria de business, spații de joacă pentru copii, parcare subterană și opțiuni pentru eficientizarea energiei. Fațada celor două turnuri este ventilată, cu termoizolație. Ceramica exterioară este flotantă, pe ploturi, cu balustradă din sticlă duplex. Tâmplărie de aluminiu.

Structura de rezistență este din beton armat, respectând cele mai exigente normative. Clădirea va fi dotata cu instalație de stins incendiul cu hidranți interiori, alimentata de la bazinul de incendiu dedicat acestei instalații. Pentru spatiile exterioare se va asigura stingerea in caz de incendiu din hidranți exteriori existenți pe domeniul public, alimentați cu apa de la rețeaua orășeneasca.

Instalația electrică este dimensionată pentru tensiunea de 400V trifazat (230V monofazat), 50Hz.

Toate interioarele sunt vopsite alb, conform planului de arhitectură, au sistem de apă cu încălzire în pardoseală, parchetul este din lemn stratificat. În spațiile sanitate din fiecare unitate locativă avem hidroizolație pensulabilă la nivelul pardoselii, plăci ceramice porțelanate și rectificate pentru pardoseală și pereți. Tâmplăria interioară prezintă uși de interior din structură de lemn laminat. Obiectele sanitare sunt din material compozit alb. oate proprietățile sunt echipate cu infrastructură de transmitere date și cablu și racorduri de fibră optică. Confortul termic pe timpul verii se va realiza prin montarea unor sisteme de tip VRV racordate la grile liniare de refulare si aspirație, prin tubulaturi izolate (pentru refularea aerului), respectiv neizolate pentru aspirația aerului din încăperi.

Apartamente cu 2 camere

Fiecare studio One Floreasca Towers creează un mix perfect între o locație cheie, design modern și o comunitatea activă ONE. Este un spațiu intim, desfășurat inteligent pe toată suprafața utilă, cu o terasă primitoare. Toate unitățile locative cu 2 camere oferă un design modern, priveliști spectaculoase și facilități premium, perfect pentru un stil de viață activ.

Apartamente cu 3 camere

Apartamentele cu 3 camere One Floreasca Towers îmbracă priveliștile spectaculoase și numeroasele beneficii în unități locative premium. Elegant amplasate și inteligent desfășurate, fiecare unitate rezidențială cu 3 camere este spațios compartimentată, cu ferestre înalte pe toată înălțimea apartamentului, design modern și finisaje premium. Pornim de la bucătării generoase și primitoare cu priveliști spectaculoase, la dormitoare intime și elegante pentru ca tu să te bucuri de locuință mult visată.

Apartamente cu 4+ camere

Unitățile locative One Floreasca Towers cu 4 camere oferă printre cele mai frumoase priveliști spre lacul Floreasca și creează un mix elegant pentru un stil de viață activ. Inteligent compartimentate și generos desfășurate, fiecare unitate locativă conectează designul modern cu facilitățile premium, într-o adevărată experiență

Penthouse

O colecție unică One Floreasca Towers formată din cele mai atractive penthouse-uri cu priveliști spectaculoase către lacul Floreasca, te invită să descoperi experiența unică ONE. Ai parte de numeroase spații verzi, lumină naturală, ferestre înalte pe toată înălțimea apartamentului și detalii premium.

Facilitati si avantaje

One Floreasca Towers este situat vizavi de Promenada Mall, oferind acces rapid la Parcul Herăstrău, cartierele Floreasca, Aviației, Pipera, Herăstrău și Dorobanți, centrul comercial One Gallery din cadrul One Floreasca City, precum și către multiple puncte de interes ale orașului: servicii comerciale și locații creative, entertainment, restaurante, cafenele, săli de sport. În plus, One Floreasca Towers va beneficia de acces la metrou în imediata apropiere și de toate mijloacele de transport importante.

One Floreasca Towers


One Floreasca Towers este situat vizavi de Promenada Mall, oferind acces rapid la Parcul Herăstrău, cartierele Floreasca și Dorobanți, centrul comercial One Gallery din cadrul One Floreasca City, precum și către multiple puncte de interes din oraș: servicii comerciale și activități de agrement, restaurante, cafenele, săli de sport. Mai mult, One Floreasca Towers va beneficia de acces la metrou în imediata apropiere.
Phone WhatsApp
Loading...