Spațiu birouri de 1.100,00 m² de închiriat în One Cotroceni Park

Șos. Progresului, nr. 1 - București, RomaniaOne Cotroceni Park Office 1
18.150 € + TVA
21.599 € TVA Inclus
Area 1.100,00 m²

Planurile și imaginile prezentate au doar scop informativ. Vă rugăm să citiți clauza de declinare a răspunderii aici.

SKR1520

One Cotroceni Park este conceput sub conceptul Live/Work/Play, oferind o experiență unică pentru comunitate cu numeroase opțiuni pentru shopping și restaurante, fitness, cinema, curățatorie, farmacie sau scoala. One Cotroceni Park este recunoscut pentru poziția de clădire verde, cu certificare LEED PLATINUM și multiple zone verzi.

Zona care înconjoară fosta parcelă Ventilatorul și stația de metrou Academia Militara este poziționată într-una din zonele centrale ale orașului și vine ca prelungire a sub-zonei de Centru-Vest, clusterul IT al Bucureștiului, învecinat cu hub-ul de studenți al Universităților Politehnica & Electronică și alte puncte de interes precum Palatul Prezidențial Cotroceni, Grădina Botanică sau Palatul Parlamentului.

Poziționarea într-o zonă cheie a orașului oferă acces facil către centrul orașului, Piața Unirii & Victoriei și Aeroportul Internațional Henri Coandă, cu multiple facilități de transport public pentru angajați și acces direct cu metroul către spațiul dumneavoastră comercial. Poziția convenabilă a dezvoltării One Cotroceni  Park oferă acces direct la stația de metrou Academia Militara. De asemenea, următoarea stație, Eroilor 2 este un nod de transport, care leagă 3 puncte importante M1, M3 și M5, care leagă întreg orașul. One Cotroceni Park este singurul proiect mixt cu acces la metrou.

Detalii spațiu birouri

Etaj:
Etaj 7 din 9
Suprafață:
1.100,00 m²
Terasă:
80,00 m²
Chirie:
18.150 € + TVA
21.599 € TVA Inclus
Disponibilitate:
Închiriere
Proiect:
One Cotroceni Park
Fază:
One Cotroceni Park Office 1
Etaje clădire:
9
Tip imobil:
mixt
Clasă energetică:
A
Structură clădire:
beton
Starea clădirii:
finalizată
Anul finalizării:
2023
Sector:
Sector 5
Cartier:
Cotroceni

Programează vizită

One Cotroceni Park


Situat în interiorul inelului principal al capitalei, One Cotroceni Park este singura dezvoltare cu utilizare mixtă ce beneficiază de acces direct la metrou. Complexul este bine conectat cu 6 stații de metrou și mai multe linii de transport atât pentru autobuz, cât și pentru tramvai, oferind acces rapid catre centrul orașului sau catre orice altă zonă a Bucureștiului, inclusiv Aeroportul Internațional Henri Coandă, Universitatea Politehnică sau Academia Militară. Zona asigură accesul la mai multe servicii și facilități, Grădina Botanică fiind la doar 10 minute distanță, în timp ce cel mai mare centru comercial din România se află în imediata apropiere, cu numeroase opțiuni pentru cumpărături, restaurante, cinema și fitness.
One Cotroceni Park
Te interesează proprietățile disponibile sau investițiile imobiliare în One Cotroceni Park?
Loading...