Apartamente cu 2, 3, 4 camere în One Herăstrău Vista


Pagina 1 din 2

Descoperă noile unități rezidențiale One Herăstrău Vista. Cu un design sofisticat, spații verzi și vederi panoramice, explorezi noua comunitate exclusivă din zona Herăstrău, cea mai recentă dezvoltare care face parte din Colecția One Herăstrău, împreună cu One Herăstrău Park, One Herăstrău Plaza și One Herăstrău Towers.


Caută proprietăți

Disponibilitate

Tip

Proiect

Dormitoare

Etaj

Preț

One Herăstrău Vista

Te interesează proprietățile disponibile sau investițiile imobiliare în One Herăstrău Vista?

One Herăstrău Vista

Ce apartamente găsești în One Herăstrău Vista

Dezvoltarea este situată la câțiva pași distanță față de Parcul Regele Mihai I, fostul Parc Herăstrău, unul dintre cele mai mari parcuri din partea de nord a Bucureștiului. One Herăstrău Vista beneficiază de apartamente, spații comerciale și parcări subterane și exterioare într-o clădire proiectată spectaculos.

Acest complex de apartamente va beneficia de un design contemporan elegant, cu finisaje de înaltă calitate, beneficiind de avantajele clădirilor verzi:

  • Materiale durabile;
  • Eficiență energetică;
  • Sisteme de instalare cu poluare scăzută;
  • Calitate excelentă a mediului interior.

Finisajele sunt de o înaltă calitate, cu încălzire în pardoseală, parchet stratificat compatibil compatibil cu încălzirea în pardoseală, grupuri sanitare cu plăci ceramice premium. Spațiile comune oferă un lobby elegant, finisat cu placări din piatră naturală sau alte materiale similare. Fațada este ventilată și cu termoizolație, la fel ca și pereții. Tâmplăria este din aluminiu. Încălzirea se face prin sistem radiant, o temperatură obținută optim pentru unitățile locative.

Fiecare apartament este atent realizat și inteligent desfășurat. Studio-urile sunt locuințe intime, perfecte pentru o nouă poveste, cu deschidere la cele mai frumoase priveliști ale Bucureștiului și acces la cele mai importante puncte de atracție ale orașului.

Apartamente cu 2 camere

Apartamentele cu 2 camere sunt atractive prin design, locație, rafinament și desfășurare, iar tu te bucuri de priveliști spectaculoase, din confortul locuinței tale.

Apartamente cu 3 camere

Apartamentele cu 3 camere sunt o experiență unică, inteligent desfășurate și spațioase pentru tine și familia ta.

Apartamente cu 4 camere

Apartamentele cu 4 camere sunt o locuință unică, spațioasă, cu un design modern pentru un stil de viață aspirațional și creativ. Fiecare penthouse este o adevărată poveste, spectaculos prin design-ul modern și priveliștile senzaționale.

Facilități și avantaje

Zona dezvoltării se remarcă prin punctele cheie: Satul Francez, Lacul Herăstrău și Parcul Regele Mihai I, Hotelul Ramada, plus multe restaurante premium pe drumul principal și pe lac. Accesul rapid la școlile internaționale și centrele de birouri comerciale din Pipera reprezintă, de asemenea, un punct important pentr Saloane moderne de înfrumusețare și săli de fitness sunt disponibile în imediata apropiere. Distanța până în centrul orașului este una foarte scurtă, 5 minute față de Piața Charles de Gaulle, iar conexiunea cu Aeroportul Internațional Henri Coandă este, de asemenea, rapidă și ușoară.

One Herăstrău Vista


Printre atracțiile acestui domeniu exclusivist se numără Satul Francez, Lacul Herăstrău și Parcul Regele Mihai I, Hotelul Ramada, plus multe restaurante de elită pe drumul principal și pe lac. Accesul rapid la școlile internaționale și centrele de birouri comerciale din Pipera reprezintă, de asemenea, un atu. Saloane moderne de înfrumusețare și săli de fitness sunt disponibile în imediata apropiere. Distanța până în centrul orașului este una foarte scurtă, 5 minute față de Piața Charles de Gaulle, iar conexiunea cu Aeroportul Internațional Henri Coandă este, de asemenea, rapidă și ușoară.
Phone WhatsApp
Loading...