Apartamente și spații comerciale în Yacht Kid
1/5

Yacht Kid


Map Str. Anton Holban, nr. 6, Sector 2, București

Yacht Kid este un complex rezidențial situat în partea de nord a Bucureștiului, cumulând peste 200 de apartamente premium, locuri de parcare subterane, o zonă/galerie comercială și unități locative cu piscine private și terase generoase.

Amplasat în partea de nord a Bucureștiului, ansamblul rezidențial va beneficia de locația sa strategică – una dintre cele mai dezvoltate zone de afaceri din capitală, un cartier foarte atractiv atât ca destinație rezidențială, cât și ca destinație investitională. Arhitectura complexului favorizează toate apartamentele, permițând astfel un flux generos de lumină naturală. Yacht Kid va beneficia de un design contemporan cu materiale de înaltă calitate, finisaje premium și terase private si spațioase pentru fiecare apartament.

Ansamblul rezidențial va oferi rezidenților săi o mare varietate de facilități integrate: spații verzi, parcare cu valet, servicii de concierge, vederi panoramice și parcare subterană dotată cu stații de încărcare electrică.

Astfel, Yacht Kid îți oferă oportunitatea unică de a trăi într-o dezvoltare rezidențiala proiectată meticulos, având toate beneficiile intimității și spațiului luxos.

Apartamente cu 2 camere de vânzare în Yacht Kid

Apartamente cu 3 camere de vânzare în Yacht Kid

Apartamente cu 4 camere de vânzare în Yacht Kid

Proprietăți disponibile în Yacht Kid

Yacht Kid
Te interesează proprietățile disponibile sau investițiile imobiliare în Yacht Kid?
Phone Sună-neWhatsApp
Loading...