Apartamente, spații comerciale și spații de birou în One Cotroceni Park
1/16

One Cotroceni Park


Map Șos. Progresului, nr. 1 - București, Romania

Cu fiecare proiect imobiliar inovator axat pe regenerare urbană, Bucureștiul revine la viață. Viziunea One United Properties constă în inovarea prin practicile sale de construcție, revitalizând zonele abandonate, reunind locuințe, birouri și spații comerciale, integrându-le pe toate în comunități vii și organice cu beneficii multiple și impact minim asupra mediului precum One Cotroceni Park.

One Cotroceni Park este cea mai mare dezvoltare de regenerare urbană din centrul Bucureștiului, destinată să găzduiască o comunitate de oameni care trăiesc și lucrează împreună, unde toți rezidenții / chiriașii vor avea acces prioritar la numeroase servicii.

Live / Work / Play

Live / Work / Play


Proiectat sub abordarea holistică Live / Work / Play, complexul va beneficia de: zone verzi, piste de alergare în aer liber, pisicină, restaurante, cafenele, baruri, diverse magazine, cinema, farmacie, servicii de curățătorie / spălătorie, birouri inovative, apartamente de locuit exclusiviste, facilități educaționale.

Pe o suprafață totală de peste 5,5 hectare, dezvoltarea va avea aproximativ 15.000 mp dedicați spațiilor comerciale și 900 de apartamente cu finisaje premium. Complexul rezidențial va beneficia de trei niveluri de parcare subterane, spații comerciale la parter, birouri mici la primul etaj, apartamente cu grădină la etajul al doilea și penthouse-uri moderne la etajele superioare.

Ansamblul rezidențial One Cotroceni Park a obținut precertificarea Green Homes din partea Romania Green Building Council, care se acordă unei dezvoltări imobiliare aflate în faza de execuție. Complexul a trecut cu succes printr-o serie de verificări și simulări și a obținut precertificarea prin asumarea și întrunirea criteriilor și obiectivelor de performanță energetică și responsabilitate față de mediu.

Dezvoltate conform celor mai înalte standard

Dezvoltate conform celor mai înalte standard


Pe lângă partea rezidențiala, One Cotroceni Park va integra și trei clădiri de birouri, proiectate și dezvoltate conform celor mai înalte standard, având peste 70.000 mp dedicați spațiilor de birouri.

Ansamblul de birouri a primit certificarea LEED V4 PLATINUM și este certificat WELL, cu accent pe experiența angajaților, nivelul de sănătate și fericirea acestora. Angajații vor beneficia, de asemenea, de un nivel sporit de confort datorită înălțimii libere de 3 metri în toate zonele de birouri, precum și a celor mai recente tehnologii implementate de LED-uri, HVAC și ascensoare care recuperează energie și ferestre care se deschid.

Tipuri apartamente One Cotroceni Park

Apartamente 2 camere

71,1 m2

136.500 € + TVA
162.435 € TVA Inclus

Apartamente 3 camere

93,5 — 102,0 m2

204.600 — 247.100 € + TVA
243.474 — 294.049 € TVA Inclus

Apartamente 4 camere

300.500 — 325.500 € + TVA
357.595 — 387.345 € TVA Inclus

Penthouse-uri

165,5 — 169,9 m2

464.500 — 496.300 € + TVA
552.755 — 590.597 € TVA Inclus

Apartamente cu grădini

Vândute integral.

Spații comerciale și birouri în One Cotroceni Park

Spații comerciale

88,6 mp – 236,0 mp
205.000 – 988.000 € + TVA

Spații birouri

93,9 – 352,4 mp
218.000 – 811.000 € + TVA

Cartier


Map Șos. Progresului, nr. 1 - București, Romania
Situat în interiorul inelului principal al capitalei, One Cotroceni Park este singura dezvoltare cu utilizare mixtă ce beneficiază de acces direct la metrou. Complexul este bine conectat cu 6 stații de metrou și mai multe linii de transport atât pentru autobuz, cât și pentru tramvai, oferind acces rapid catre centrul orașului sau catre orice altă zonă a Bucureștiului, inclusiv Aeroportul Internațional Henri Coandă, Universitatea Politehnică sau Academia Militară. Zona asigură accesul la mai multe servicii și facilități, Grădina Botanică fiind la doar 10 minute distanță, în timp ce cel mai mare centru comercial din România se află în imediata apropiere, cu numeroase opțiuni pentru cumpărături, restaurante, cinema și fitness.

Facilități One Cotroceni Park

Spații comerciale

Spații comerciale la toate parterele, conectate 360 de grade, cu diverse amenajări/amplasari.

Birouri tip boutique

Birouri tip boutique pozitionate la etajul 1 - spațiu de birou cochet.

Apartamente cu gradina

Apartamente cu gradina la etajul al doilea in T.1,2,3,5 și 7

Apartamente moderne

Apartamente moderne cu un dormitor, două dormitoare și trei dormitoare

Penthouse-uri

Penthouse-uri la etajul al 12-lea al fiecarei cladiri.

Parcare subterana

Trei niveluri de parcare subterana.

Proprietăți disponibile în One Cotroceni Park

Caută proprietăți

Disponibilitate

Tip

Proiect

Dormitoare

Etaj

Preț

Proprietăți disponibile →

Apartamente cu 4 camere de vânzare în One Cotroceni Park

Penthouse de vânzare în One Cotroceni Park

Spații de birouri de vânzare în One Cotroceni Park

Proprietăți disponibile în One Cotroceni Park

One Cotroceni Park
Te interesează proprietățile disponibile sau investițiile imobiliare în One Cotroceni Park?

Programează vizită

Întrebări frecvente One Cotroceni Park

Dezvoltarea mixed use One Cotroceni Park din sectorul 5 al Bucureștiului poate fi alegerea perfectă pentru cei care doresc să cumpere sau să închirieze o unitate locativă, pentru companiile care vor să-și desfășoare activitățile în zona office pe care ansamblul o pune la dispoziție, dar și pentru cei care vor pur și simplu să se bucure de serviciile și facilitățile integrate în spațiile comerciale. Ansamblul oferă soluții inovative pentru suprafața construită și dispune de o structură de rezistență care respectă toate normele în vigoare. De asemenea, designul modern se îmbină armonios cu accesul la numeroase facilități premium.

One Cotroceni Park este cea mai mare dezvoltare de regenerare urbană din București, ceea ce o situează în topul alegerilor când vine vorba de dezvoltări mixed use. Acest ansamblu rezidențial dispune de precertificare Green Building și este format din unități locative, spații comerciale și zonă de office, cu diverse facilități integrate, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru cei care își doresc să facă parte dintr-o comunitate, cu acces la o multitudine de servicii și oportunități.

Certificarea Green Homes („Locuințe verzi”) vizează toate etapele unor unități locative, de la concept și până la execuție, și atestă faptul că acele spații imobiliare respectă toate normele ecologice în materie de locuințe. Dezvoltarea rezidențială One Cotroceni Park a obținut precertificarea Green Homes de la Romania Green Building Council, după ce a trecut cu succes printr-o serie de simulări și verificări în ceea ce privește responsabilitatea față de mediu și performanța energetică. Pe de altă parte, certificarea WELL reprezintă un sistem de evaluare a clădirilor în care își desfășoară activitatea diverse companii. Astfel, există o siguranță a faptului că angajații care lucrează în aceste clădiri au parte de un nivel sporit de confort, unde accentul se pune pe fericirea, sănătatea și bunăstarea lor.

Dezvoltarea mixed use pune la dispoziție atât apartamente de vânzare, cât și unități locative de închiriat, iar rezidenții și chiriașii din cadrul One Cotroceni Park pot avea acces prioritar la numeroase servicii. În materie de clădiri de birouri, dezvoltarea oferă peste 70.000 mp dedicați companiilor care doresc să-și desfășoare activitatea în sector 5 București. În plus, s-au creat zone verzi, diverse spații comerciale cu restaurante, baruri, cafenele, farmacie, cabinet stomatologic, cinema și multe alte facilități care îți vor ușura traiul și îți vor oferi mereu surse de divertisment. Totodată, dezvoltarea dispune de trei niveluri de parcare subterană, un mare avantaj într-un oraș cu trafic intens, precum București.

Cea mai mare dezvoltare de regenerare urbană din sector 5 București, One Cotroceni Park, oferă o multitudine de servicii și facilități pentru a-ți oferi o experiență la superlativ.

Dezvoltarea mixed use One Cotroceni Park oferă atât apartamente de vânzare în sectorul 5, cât și apartamente și spații de închiriat sector 5. Aceste unități locative sunt eficient compartimentate, au suprafețe vitrate mari și geamuri desfășurate pe toată înălțimea camerei. Descoperă oferta de apartamente noi București în cartierul Cotroceni și alege unitatea locativă care întrunește toate cerințele și dorințele tale. Poți opta pentru apartamente 2 camere, cu suprafețe de aproximativ 71 mp, sau apartamente 3 camere, cu suprafețe între 93 și 102 mp. Dacă ești în căutarea unei proprietăți și mai spațioase, care să-ți ofere un nivel sporit de confort, vizionează un penthouse din gama de penthouse de vânzare București, cu suprafețe între 165 și 170 mp. Vizionează unitatea locativă care îți îndeplinește criteriile și alege un apartament Cotroceni într-o comunitate minunată, unde ai la dispoziție o multitudine de servicii și facilități. Pentru mai multe detalii privind unitățile locative disponibile, te invităm să iei legătura cu specialiștii SKIA Real Estate, pentru a afla toate informațiile dorite.

Dezvoltarea One Cotroceni Park va integra și trei clădiri de birouri, ideale pentru mediul corporatist în care se pune accent pe nivelul de confort sporit al angajaților, dar și pe sănătatea și bunăstarea acestora. Cu 70.000 mp dedicați acestor spații de birouri din București, ansamblul se bucură de certificarea LEED V4 Platinum, fiind totodată și certificat WELL, ceea ce garantează o experiență întru totul benefică celor care își vor desfășura activitatea în aceste spații. Birourile au o înălțime liberă de 3 metri, precum și o tehnologie inovatoare, cu LED-uri, HVAC și ascensoare care recuperează energie, fiind astfel eco-friendly. Pentru corporațiile care doresc să-și desfășoare activitatea într-un mediu care pune accent pe eficiența energetică, punem la dispoziție birouri de vânzare într-unul dintre cele mai bune cartiere din București. În cadrul dezvoltării există numeroase spații comerciale la partere, unde chiriașii și rezidenții se pot bucura de spații verzi, restaurante, baruri și cafenele, piscină, farmacie, cinema, servicii de curățătorie și spălătorie, diverse magazine și multe alte facilități. Prin urmare, există numeroase spații comerciale de închiriat sector 5, oferind și diverse oportunități profesionale în cadrul dezvoltării.

One Cotroceni Park se află în sector 5 București și se învecinează cu sectoarele 4, 6 și 1. Este singura dezvoltare mixed use cu acces direct la metrou. Pentru transportul în comun, One Cotroceni Park se află într-o zonă care oferă acces rapid către 6 stații de metrou și diverse linii de autobuz și tramvai. Astfel, se poate ajunge foarte ușor în centrul orașului. De asemenea, printre zonele la care se poate ajunge cu ușurință se numără Grădina Botanică, Universitatea Politehnică sau Academia Militară.

Pentru mai multe informații, te invităm să descoperi comunitatea activă ONE și beneficiile dezvoltării One Cotroceni Park. Programează o întâlnire!

În apropiere se află mallul AFI Cotroceni care dispune de o multitudine de magazine, zone de luat masa și multe alte servicii integrate, un loc ideal pentru relaxare sau pentru o sesiune de cumpărături. AFI Cotroceni este un plus pe lângă spațiile comerciale din dezvoltarea One Cotroceni Park, în care există deja un mix de servicii printre care se numără și: magazine, farmacie, cinema, cabinet stomatologic, servicii de curățătorie și spălătorie.

În proximitatea One Cotroceni Park se află două săli de fitness: Westlife, respectiv UNI Sports. Totodată, dezvoltarea are o sală de sport integrată, ceea ce facilitează accesul la activități sportive pentru cei care fac parte din comunitatea ONE.

În apropierea dezvoltării One Cotroceni Park se află un supermarket Lidl și un magazin Profi. Bineînțeles, se pot face cumpărături și din magazinele din cadrul dezvoltării, pentru un plus de confort și pentru a scuti drumurile prin oraș.

În proximitatea dezvoltării One Cotroceni Park se află mai multe unități de tip coffee to go, cum ar fi Ted’s Coffee Co sau Coffket Mix coffee to go. De asemenea, lângă One Cotroceni Park se află fast foodul Mesopotamia. Iubitorii de burgeri se vor bucura de faptul că pot merge la Submarine Burger – aflat chiar în incinta dezvoltării, iar pentru cei ce preferă mâncarea cu specific occidental, există restaurantul Sara bistro. Stradale One Cotroceni este un restaurant tip bufet și poate fi o opțiune potrivită pentru cei care doresc să ia prânzul în zona aceasta. Nu lipsesc nici restaurantele cu specific japonez: Japanos One este unul dintre restaurantele din incintă, care îți oferă o experiență de neuitat.

Poți merge în Parcul „La Broscuțe”, în Parcul Drumul Sării sau în Parcul Constantin Marinescu, care dispune și de un loc de joacă pentru cei mici, dacă dorești să te bucuri de aer curat și verdeață în afara dezvoltării urbane, dar totuși în proximitatea sa. De asemenea, One Cotroceni Park dispune de propria zonă de spații verzi pentru relaxare, cu piste de alergare în aer liber și nu numai.

One Cotroceni Park
Te interesează proprietățile disponibile sau investițiile imobiliare în One Cotroceni Park?
Phone Sună-neWhatsApp
Loading...