Apartamente în One Charles De Gaulle
1/6

One Charles De Gaulle


Map Piata Charles de Gaule nr. 8 - București, România

One Charles de Gaulle este un complex rezidențial exclusivist situat în cartierul Primaverii, la două minute de Parcul Herăstrău.

Arhitectura contemporană excepțională se combină cu designul elegant de interior pentru a oferi un ansamblu rezidențial cu adevărat unic. Pe lângă locația sa istorică, arhitectura de top și materialele premium, proiectul este, de asemenea, un exemplu de clădire ecologică cu eficiență energetică superioară.

One Charles de Gaulle a primit certificarea „Green Homes” de la Consiliul Român pentru Clădiri Verzi și, cu atât mai mult, a fost prezentat și apreciat de Comisia Europeană drept un model de bune practici.

Complexul rezidențial reprezintă un punct de reper al orașului și probabil cel mai exclusivist loc pentru a locui în București și România. Ansamblul oferă apartamente de lux distribuite în două clădiri, dispunând și de un subsol, spații tehnice și zone comune. One Charles de Gaulle are un design interior spectaculos creat de Lemon Interior Design.

Cartier


Map Piata Charles de Gaule nr. 8 - București, România
Cartierul Primăverii reprezintă zona cea mai exclusivistă din București. Elegant, elitist și eclectic prin arhitectură, Primăverii este înconjurat de parcuri, lacuri și centre de afaceri. Este o zonă rezidențială protejată, cu echilibru între facilități și design. Parcul și Lacul Herăstrău sunt la doar câteva minute distanță față de proiectul rezidențial One Charles de Gaulle.
One Charles De Gaulle
Te interesează proprietățile disponibile sau investițiile imobiliare în One Charles De Gaulle?
Phone Sună-neWhatsApp
Loading...